Lokálna móda opäť láka: Kolekcie známych tvorcov predstaví Fashion LIVE!

Stalo sa už tradíciou lokálnej módnej scény a jeho presahy vnímať aj v zahraničí, ako to nedávno potvrdila prehliadka Lenky Sršňovej vo Viedni. Módny maratón Fashion LIVE! sa opäť vracia do Bratislavy.

03.10.2018 15:01
debata
Modelka v kreácii dizajnéra Borisa Hanečku na... Foto: Tomáš Gál
Boris Hanečka - Fashion LIVE! 2017 Modelka v kreácii dizajnéra Borisa Hanečku na akcii Fashion LIVE! 2017.

Po roku sa priestory Starej tržnice v Bratislave znovu zaplnia módou. Prím, samozrejme, bude hrať domáca tvorba, ale organizátori akcie sľubujú aj zaujímavé prehliadky tvorcov spoza hraníc – z neďalekého Česka to bude napríklad Kateřina Geislerová či Tereza Vu.

Záujem návštevníkov, ktorí si aj tento rok môžu kúpiť vstupenky na jednotlivé dni trojdňovej akcie, alebo na celý program, sa určite bude sústreďovať predovšetkým na domáce mená.

Dramaturgia a zoznam prezentujúcich dizajnérov v programe sú podobné tým z minulého roka, hoci sa objavuje aj pár nových mien. Novú kolekciu predstaví Petra Kubíková, Maja Božovič, Terézia Feňovčíková či Doroti Vojtková a Lenka Sršňová a spomedzi pánov to bude Pavol Dendis, Marcel Holubec či Richard Rozbora a Martin Hrča.

Už tradične nebude chýbať Boris Hanečka, ktorý zopakuje minuloročné spojenie s Danou Vodou, aby po tejto prezentácii uviedol pred zrakmi divákov aj samostatnú kolekciu. "Opäť sa nám podarilo vystavať dramaturgicky kvalitný program, ktorý odzrkadľuje aktuálne dianie v oblasti módy na Slovensku a v Česku. Veríme, že pestrosťou osloví všetkých módnych fanúšikov,“ priblížila pre médiá manažérka projektu Zora Husarčíková.

Úplnou novinkou, ktorú si Fashion LIVE! na tento rok pripravilo, je oficiálna Afterpárty, ktorá sa bude konať v sobotu (po skončení trojdňového podujatia) v bývalých Tlačiarňach Svornosť. Doposiaľ verejnosti neprístupný zaujímavý industriálny priestor sa stane priestorom pre módnu oslavu, ale napríklad aj tanečno-módnu performance s tvorbou Michaely Bednárovej so značkou PUOJD.

O akcii Fashion LIVE! budeme už o pár dní podrobne informovať aj na portáli Žena.pravda.sk a tiež v našej Pravda TV. Sledujte nás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #móda #Boris Hanečka #dizajnéri #Marcel Holubec #Lenka Sršňová #Petra Kubíková #Dana Voda #Fashion LIVE! 2018 #Pavol Dendis

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...