Kocianová, Bagárová či Čobejová: Aj toto sú najlepšie oblečené dámy týždňa

Uplynulých sedem dní bolo bohatých na podujatia, kde sa mohli predviesť slovenské či české celebrity. Nie vždy to však vyšlo na jednotku.

01.10.2018 10:48
debata (4)

Kvantita nie je vždy zárukou kvality a potvrdili to napríklad aj nedávno Bratislavské módne dni, kde to s vkusom prítomných celebrít pokrivkávalo celkom poriadne. Možno preto, že medzi nimi prím hrali umelo vylepšované typy, ktoré si svoju celebritnú kariéru vybudovali skôr na odhaľovaní, provokovaní, neholení sa (áno, aj také sme tu mali) alebo celkom evidentnej hlúposti. Našťastie, nie všetko je také zlé, ako vyzerá.

Michaela Čobejová

Keď je už reč o módnych dňoch, jednou z účastníčok, ktoré si pozornosť zaslúžia, bola Michaela Čobejová. Nie pre chlpatý rozkrok, ani pre silikóny vytlačené až ku krikľavo namaľovaným dvojnásobne zväčšeným perám. Ono, Čobejová tých vylepšení tiež pár nezaprie, ale o to nejde. V móde je totiž hravá a rovnako v stylingu. Nie vždy to vyjde na jednotku, ale plavovlasá herečka aspoň experimentuje. Snaží sa pracovať s danosťami drobnej postavy bez zvýrazneného drieku a väčším poprsím. Jej problémy s figúrou pozná každá druhá žena a bolo by fajn, keby niektoré z nich herečka aj inšpirovala. Netradične riešené šaty s vertikálnym prúžkom a zaujímavo riešenou sukňovou časťou fungovali u nej na jednotku. Zvládla vybočenie z „BMD“ priemeru a už len za to jej patrí potlesk. Za kabelku či decentnú vizáž rovnako.

Herečka Michaela Čobejová na akcii Bratislavské... Foto: Profimedia
Herečka Michaela Čobejová na akcii Bratislavské módne dni. Herečka Michaela Čobejová na akcii Bratislavské módne dni.

Monika Bagárová

Česká speváčka už roky preukazuje, že na hudobnej scéne sa nestratí. A nielen na nej. Celkom pochopiteľné spojenie s odborníkmi z nej spravilo jednu z najlepšie oblečených žien hudobnej scény. A čo je veľký bonus, to všetko zvláda s gráciou a eleganciou. Vie byť sexy, ale nie príliš sexy. Vie byť decentná, ale nie usadlá. Výber bieleho nohavicového kostýmu s detailmi čiernych lampasov na nohaviciach a fazóny na saku fungoval na uvedení kozmetickej značky ukážkovo. Strihovo sedel model Bagárovej ako uliaty. Voľba čierneho čipkovaného topu fungovala na jednotku, rovnako ako voľba minimalistických sandálikov s dvoma remienkami. K tomu si pridajte perfektnú pedikúru, jemné líčenie a úpravu vlasov a šperky tak akurát – skvelé!

Speváčka Monika Bagárová na predstavení... Foto: Profimedia
Speváčka Monika Bagárová na predstavení kozmetiky Masterpiece. Speváčka Monika Bagárová na predstavení kozmetiky Masterpiece.

Zuzana Kanisová

Štylistka Kanisová sa najčastejšie objavuje na verejnosti v čiernej farbe, premiéru dokumentu McQueen však absolvovala v kombinácii klasickej – čierno-bielej. Alebo smotanovej, ak chcete. Pracovala s objemom. V tomto prípade voľbou širokých nohavíc a masívnejšieho roláku vytvorila skvelú kombináciu – nadčasovú, elegantnú, nie príliš pompéznu, ale rozhodne vhodnú aj na večernú premiéru. Pravdou je, že podobné kúsky lepšie fungujú na štíhlych a vysokých postavách. Dcéra bývalého politika, ktorá oblieka aj hviezdy Markízy, sa však v tomto smere rozhodne nemusí obávať.

Štylistka Zuzana Kanisová. Foto: Aupark
DSC Štylistka Zuzana Kanisová. Štylistka Zuzana Kanisová.

Luciana Čviriková

Niekdajšia finalistka Miss a vicemiss Čviriková dorazila na akciu s kamarátkou Karolínou Chomistekovou. Hoci zväčša médiá ospevujú práve ju, v tejto dvojici nás viac zaujala dlhonohá Luciana. Výber výlučne čierneho outfitu nebol prekvapením – premiéru dokumentu McQueen tak absolvovali mnohé osobnosti. Modelka však siahla po veľmi príťažlivých šatách – tak trošku pripomínajúcich modely od Azzedina Alaiu. Hra so sieťovinou okolo ramien a na rukávoch či kalichový lem rukávov samotných tvorili zaujímavé detaily celkového looku. Voľba kabelky fungovala a podobné platilo aj o členkových čižmičkách. Tie dodávali celkovému vzhľadu rockovejší a modernejší dojem. Zaujímavé by však bolo vidieť túto kombináciu so sandálikmi na podpätku. A pokojne ich obuť aj k výrazným sieťovaným pančuchám.

Bývalá finalistka Miss Slovensko a modelka... Foto: Aupark
Bývalá finalistka Miss Slovensko a modelka Luciana Čviriková. Bývalá finalistka Miss Slovensko a modelka Luciana Čviriková.

Michaela Kocianová

Hviezda týždňa? Môžete nesúhlasiť, ale slovenská topmodelka Michaela Kocianová na akcii v Monaku skrátka vyzerala ako skutočná hviezda. Voľba čiernej róby bez ramienok od Suzanne Neville s rafinovaným výstrihom bola ukážková. Odhalenie oblín poprsia pod transparentným trojuholníkom látky dodávalo vzhľadu zvodný dojem, no bez zbytočnej prvoplánovosti. Detail náhrdelníka s masívnym drahým kameňom tomu pridával priam hollywoodsky punc. Kocianová dobre vie, že menej je niekedy viac a platilo to pri jej úprave účesu aj líčení. Žiadne komplikované drdoly, žiadne výrazné očné tiene. Pozornosť sa sústredila na karmínové pery. A bolo to na jednotku!

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: Profimedia
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na akcii Montecarlo Gala The Global Ocean. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na akcii Montecarlo Gala The Global Ocean.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Monika Bagárová #Michaela Kocianová #najlepšie oblečené #najlepšie #Michaela Čobejová #Zuzana Kanisová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...