Ďurianová, Hurajová aj Zagorová - toto sú najlepšie oblečené dámy týždňa

Aj uplynulý týždeň priniesol nádielku známych tvárí, ženských, v módnych kúskoch. Konalo sa niekoľko premiér, či prezentácií. Práve na nich sa herečky, modelky či speváčky predviedli v plnej módnej výzbroji. Ktoré zaujali najviac nás?

24.09.2018 06:00
debata

Lucia Hurajová

Slovenská herečka veľmi dobre vie pracovať so svojimi proporciami – konieckoncov, príroda jej nadelila nežnú a drobnú postavu, ktorú je radosť obliekať. Je dobré však poukázať, že Hurajová zvláda vyvážiť aj to, čo sa niekedy ženám nedarí, opticky siluetu predĺži, podčiarkne štíhlosť, ale aj jemnosť. Florálny vzor na tomto nohavicovom overale je výrazný, prepásanie v drieku mu však dodáva štruktúru a opticky predlžuje nohy. Tým ešte pomáhajú lodičky na platformovej podrážke. Kabelka v čiernej farbe je v poriadku, vizáž a účes fungujú dobre.

Herečka Lucia Hurajová. Foto: LIU JO
Herečka Lucia Hurajová. Herečka Lucia Hurajová.

Emma Drobná

Je reprezentantkou mladej generácie a už viackrát dokázala, že sa nestratí ani na módnom poli. Drobnej nepochybne pomáha aj výdatné poradenstvo stylistov. Nevedno, či ich služby využila aj v prípade vyhlásenia cien SOZA, ale výsledok bol veľmi moderný, svieži a pritom trendový. Zvolené šaty sú sexy a zároveň veľmi patričné a decentné. Asymetrický lem sukne s akýmsi cípom je zaujímavý detail a ponožkové členkové topánky s otvorenou špičkou celkový look osviežujú priam akýmsi futuristickým nádychom. Skvelý je účes s akoby neposednou ofinou.

Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za... Foto: Profimedia
Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za najhranejšiu skladbu roka 2017. Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za najhranejšiu skladbu roka 2017.

Hana Zagorová

Legendárna speváčka je elegantná dáma a potvrdila to aj na obnovenej premiére muzikálu Fantóm opery či o pár dní neskôr na koncerte manžela Štefana Margitu. My sme vybrali look prvý – teda fantómový. Zagorová stavila na večerný model, ktorý tvoril decentný top s dlhými rukávmi s pridanou plisovanou sukňou. Výstrih bol tak akurát, nechýbal mu detail ženskej zvodnosti, ale svedčí veku. Dlhá plisovaná sukňa s detailom modrej stuhy je vkusnou alternatívou večernej garderóby, ale zároveň funguje veľmi moderne a sviežo.

Česká speváčka Hana Zagorová. Foto: Profimedia
Česká speváčka Hana Zagorová. Česká speváčka Hana Zagorová.

Sara Sandeva

Na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe bola neprehliadnuteľná. Macedónskej rodáčke príroda nadelila do vienka krásu aj ukážkovú postavu. Ona ju ešte povýšila voľbou pudrovej kreácie s výraznou sukňou, ktorú doplnila čelenkou a zlatými sandálikmi. Detail topu na retiazkových ramienkach, ktorý je akoby voľný, môže pôsobiť na niekoho rušivo, ale Sandeva tento model zvládla na jednotku. Detaily v doplnkoch sú tiež skvelé.

Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom... Foto: Profimedia
Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe. Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe.

Marianna Ďurianová

Slovenská moderátorka má dobré aj horšie dni. Ale tentoraz na prezentácii novej módnej kolekcie doslova žiarila. Bolo to voľbou farby aj materiálu na nežných maxišatách, ktoré sa niesli ešte stále vo výrazne letnej atmosfére. Jednoliatu farebnosť rozbíjali dva pruhy všitej krémovej čipky na sukni, čo pôsobilo veľmi žensky. Farba blondínke svedčí a bolo dobré, že nebola prvoplánová a odvážnejší výstrih vyplnila látka. Jediná výčitka smeruje ku kabelke – hoci trend dlhých remeňov na nosenie je v kurze, tentoraz ho mohla Ďurianová odopnúť a nechať doma. Kabelka oveľa lepšie fungovala, keď ju držala len za rukoväť – tak, ako to vidíte na obrázku.

Moderátorka Marianna Ďurianová. Foto: LIU JO
Moderátorka Marianna Ďurianová. Moderátorka Marianna Ďurianová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #najlepšie oblečené #Marianna Ďurianová #Lucia Hurajová #Emma Drobná #Hana Zagorová #Sara Sandeva

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...