Olivová pleť, štíhla postavička a tmavé vlasy! Voľba padla na žiarivú zlatú

Alessandra Ambrosio či Irina Shayk sú pre zlaté šaty ako stvorené. Práve ženám s olivovou pleťou a tmavšími vlasmi zlatá farba lichotí. Ktorej kráske urobili zlaté šaty najväčšiu službu? Hlasujte!

20.09.2018 17:00
debata (1)

Krásna partnerka herca Bradleyho Coopera, Irina Shayk, prišla v zlatej róbe do festivalových Benátok, kde sa konala premiéra Cooperovho filmu Zrodila sa hviezda. Na štíhlom tele ruskej rodáčky vyzeral zlatý model z dielne Atelier Versace dokonalo, body k dobru získala aj vďaka olivovej pokožke, ktorá s farbou šiat príjemne kontrastovala.

Modelka Irina Shayk  počas príchodu na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
irina Shayk Modelka Irina Shayk počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

Veľmi efektný model zlatých minišiat zvolila brazílska modelka Alessandra Ambrosio, keď sa ako žiarivá hviezda zjavila na uvedení knihy Angels od Russella Jamesa v New Yorku. Aj v tomto prípade zlatá farba šiat skvelo korešpondovala s tmavými vlasmi slávnej Brazílčanky a jej superštíhlymi nohami.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Alessandra Ambrosio Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na uvedení knihy Angels od Russella Jamesa.

Zlarý retro model si obliekla modelka a moderátorka Tyra Banks na finálový večer talentovej šou „America's Got Talent“. Zlatá farba bola v tomto prípade síce menej žiarivá, model v kombinácii s rozpustenou bujnou hrivou slávnej topmodelky sa nedal na červenom koberci prehliadnuť.

Tyra Banks pred finálovou časťou talentovej šou... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
tyra Banks Tyra Banks pred finálovou časťou talentovej šou "America's Got Talent".

Aj jej kolegyňa zo spomínanej šou, speváčka Mel B, prišla na červený koberec rovnakej akcie odetá v zlate. Zvolila mini-dĺžku, čo v jej prípade nie je problém, keďže postavička jej to stále dovoľuje. Niekdajšia členka zoskupenia Spice Girls zvolila k modelu aj zlaté sandáliky, ktoré opticky jej nohám dodali ešte centimetre navyše.

Mel B pred finálovou časťou talentovej šou... Foto: Profimedia
Mel B Mel B pred finálovou časťou talentovej šou "America's Got Talent".

Ligotavé tóny sú obľúbenou voľbou aj ďalšej sexi dlhonohej Brazílčanky, Izabel Goulart (33). V zlatej aj striebornej sa rada ukazuje na čevených kobercoch, obe voľby robia jej postavičke dobrú službu.

Modelka Izabel Goulart bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Izabel Goulart Modelka Izabel Goulart bola neprehliadnuteľná v zlatej kreácii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #irina Shayk #Mel B #voľba #zlatá farba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...