Tri zázračné prostriedky, ktoré podporia rast obočia

Kedysi bola naším vzorom Christina Aquilera so svojím tenkým obočím, dnes je nepredstaviteľné, aby sme také tenké obočie považovali za krásne.

26.09.2018 13:00
obočie Foto:
Popri sérach, ktoré sú určené na dlhšie mihalnice, existujú aj špeciálne séra na obočie. Obsahujú rôzne posilňujúce látky, ktoré podporia rast chĺpkov.
debata

Ak chcete, aby vám rýchlejšie dorástlo, toto sú prostriedky, ktoré ručia za dobrý výsledok.

Ricínový olej

Získava sa zo semien tropického zázračného stromu. Tento viskózny olej sa nerozšíril len v skrášľovacom priemysle, je tiež známy ako rastlinné preháňadlo. Vysoká koncentrácia kyseliny ricínolejovej je tajomstvom proti vypadávaniu vlasov a pre rýchlejší rast. Olej totiž bojuje proti mikróbom na koži, ktoré zabraňujú rastu vlasov. Okrem toho jeho vlastnosti zabezpečujú, že vlasy nebudú tak rýchlo vypadávať, ani sa lámať. Ak chcete bohaté obočie, každý večer si na tampón nakvapkajte pár kvapiek oleja a pretrite si ním obočie. Efekt sa ukáže až po niekoľkých týždňoch. Ricínový olej je skutočný skrášľovací prostriedok, pretože pomáha aj pri suchých perách, jazvách a striách.

Cibuľová šťava

Znie to síce strašidelne a smradľavo, ale pomáha. Čo by sme nespravili pre pekné obočie? Cibuľovú šťavu vmasírujte do obočia (pozor, použite len málo šťavy, aby sa nedostala do očí!), alebo si obočie potrite rozkrojenou cibuľou. Cibuľa obsahuje zlúčeniny síry a práve tieto podporujú rast chĺpkov a vlasov. Nechajte cibuľovú šťavu pôsobiť aspoň päť minút, potom dôkladne zmyte.

Sérum na rast obočia

Popri sérach, ktoré sú určené na dlhšie mihalnice, existujú aj špeciálne séra na obočie. Obsahujú rôzne posilňujúce látky, ktoré podporujú rast chĺpkov. Sérum naneste každý večer s pomocou aplikátora na obočie a nechajte v noci pôsobiť. Aj v tomto prípade uvidíte prvé výsledky až po niekoľkých týždňoch. Ak ste predtým mali jemné obočie, nemôžete očakávať príliš husté, určite však porastie a bude pôsobiť hustejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cibuľa #síra #sérum #obočie #chĺpky #ricínový olej

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...