Pleť si pýta ochranu aj hýčkanie: September prináša 9 alternatív!

Suchá či príliš mastná, podráždená alebo začervenaná, niekedy zašednutá a inokedy skrátka len unavená. Pleť má mnoho podôb.

14.09.2018 07:00
Používanie nočného krému je pre pleť veľmi... Foto:
Používanie krému je pre pleť veľmi dôležité.
debata

Aj preto je niekedy naozaj náročné zvoliť tú správnu starostlivosť. Na trhu je našťastie nespočetné množstvo možností na výber a ženy sa už nemusia orientovať len v značkách, ktoré nájdu na pultoch domácich obchodov – vďaka modernému svetu je dnes ľahké objednať si pokojne novinku z New Yorku alebo Austrálie.

Základom pri výbere by však mali byť kritériá vašej pleti a práve pod jej kondíciu sa momentálne najviac podpisuje naše okolité prostredie.

Nepochybne aj preto sa mnoho značiek začalo orientovať na segment tvorby produktov, ktoré bojujú s voľnými radikálmi, chránia pleť pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a zároveň napĺňajú jej potreby odvíjajúce sa od stavu, ale aj veku či ročného obdobia.

S príchodom jesene bude určite nutné pokožku hydratovať, ale tiež jej dodať niečo jemné a upokojujúce – skrátka produkty, ktoré ju nedráždia, ale naopak hýčkajú a zjemňujú. My sme vybrali deviatku noviniek na svetovom (a slovenskom) trhu. Skúsiť to môžete aj s nimi. Ale to už je, samozrejme, na vás.

zväčšiť Výber produktov na ošetrenie pleti, ktorá... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Výber produktov na ošetrenie pleti, ktorá potrebuje prebudiť, rozjasniť, hydratovať aj upokojiť. Výber produktov na ošetrenie pleti, ktorá potrebuje prebudiť, rozjasniť, hydratovať aj upokojiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #starostlivosť #enviro #pleť #pokožka #faktory #suchá #podráždená #mastná

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...