Polívková, Lužinská či Morávková - s kvetmi im to pristane, inšpirujte sa!

Hoci sa zvykne o nich písať najmä v jarnej a letnej sezóne, kvetinové motívy neobchádzajú ani tú aktuálnu. A navyše, je tu babie leto, tak prečo si ho neužiť rozkvitnuto?

13.09.2018 07:00
debata

Nedávne dni aj na Slovensku ukázali, že florálne motívy majú svoje stále miesto v ženskom šatníku. Potvrdilo to niekoľko známych tvárí, ktoré vyrazili do spoločnosti. My sme vybrali celkom čerstvú porciu na inšpiráciu.

A hoci väčšina lookov v sebe nesie ešte akýsi „letný fíling“, vedzte, že kvetov sa nemusíte vzdať ani na jeseň a v zime – akurát budú dramatickejšie, temnejšie a vo výraznejších a sýtych odtieňoch. Viac čítajte aj tu.

Lucia Lužinská

Puzdrové šaty so zaujímavo riešeným živôtikom – odhalenými ramenami a detailom tenučkých ramienok volila slovenská speváčka na nedávnu akciu na brehu Dunaja. Výrazná farebnosť je tlmená výberom doplnkov – telové lodičky a kabelka fungujú. Visiace náušnice a náramky sú decentné, ale zároveň efektné.

Speváčka Lucia Lužinská s novým účesom. Foto: AVON
Speváčka Lucia Lužinská s novým účesom. Speváčka Lucia Lužinská s novým účesom.

Anna Polívková

Česká herečka stavila na model šiat s florálnym motívom, ktoré už majú v sebe jesenný nádych. Čierny podklad s potlačou kvetov funguje dobre v spojení s hnedou kabelkou. Farba lodičiek by bola v poriadku, ale my by sme radili skôr lakovaný dezén, prípadne nejaký dekoratívny prvok, ktorý by ich osviežil. Takto pôsobia trochu starosvetsky.

Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom... Foto: Cinemart SK
Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom muži túžia. Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom muži túžia.

Dominika Morávková

Nie sú to kvetiny v pravom zmysle slova, ale potlač na nohaviciach slovenskej herečky tento dojem budí. Je to príjemné, je to svieže a mladistvé a je to iné – keďže mnohé slovenské celebrity sa nohavíc boja. Zvážili by sme však voľbu obuvi.

Herečka Dominika Morávková. Foto: Cinemart SK
Herečka Dominika Morávková. Herečka Dominika Morávková.

Karolína Chomisteková

Dlhé a splývavé šaty sú ako stvorené na letný večer. V jeden taký sa v nich predviedla aj Karolína Chomisteková. Pokojne si ich však môže obliecť aj v septembri. Kvetinová potlač je nežná a romantická, model pokojne obstojí aj na pompéznejšom podujatí.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Fashion TV
karolina Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Zora Czoborová

Žiarivé šaty vo svetlomodrej farbe s kvetinovým motívom nesú v sebe romantický náboj a nositeľku zjemňujú. Voľba lodičiek je efektná a vlastne celkom očakávaná. Neprotestujeme, ale pri kabelke by sme radili menej lipnutia na otrockom ladení farebných tónov. Pokojne to mohla skúsiť napríklad s florálnymi motívmi na zamatovom podklade.

Zora Czoborová stavila na kombináciu tyrkysovej... Foto: AVON
Zora Czoborová stavila na kombináciu tyrkysovej a neónovej fuchsie. Zora Czoborová stavila na kombináciu tyrkysovej a neónovej fuchsie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Lužinská #Karolína Chomisteková #babie leto #trend #Zora Czoborová #celebrity #florálne motívy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...