Šatník pani premiérovej? Tisíce a tisíce eur, Babišová míňa stále viac

Pozornosť médií v susednom Česku, ale aj na Slovensku jej patrí už dlhší čas. Odkedy je však oficiálne "pani premiérovou", pozornosť ešte zosilnela.

07.09.2018 07:00
debata (11)
Monika Babišová prišla na prehliadku Michaela... Foto: Profimedia
Monika Babišová v kreácii z dielne Christian Dior. Monika Babišová prišla na prehliadku Michaela Kováčika v Prahe odetá od hlavy po päty do značky Chanel.

Monika Babišová sa nedávno objavila aj na pražskom týždni módy a potvrdila povesť ženy, ktorú móda baví a ktorá si ju aj môže dovoliť. Konieckoncov, manžel s tučným kontom je pre ňu zárukou toho, že sa môže v spoločnosti predvádzať neustále v nových kúskoch za hriešne drahé ceny.

Len za posledných pár dní to boli napríklad modely vychýrených odevných ateliérov Christian Dior a Chanel. Ak si šikovný módny odborník prezrel podobu blondínky na prehliadke slovenského rodáka Michaela Kováčika, bolo mu jasné, že len na šatník by potrebovala samostatnú ochranku. Od hlavy po päty oblečená v značke Chanel, k nej luxusné doplnky a šperky, nehovoriac o hodinkách.

Monika Babišová v kreácii z dielne Christian Dior. Foto: Profimedia
Monika Babišová v kreácii z dielne Christian Dior. Monika Babišová v kreácii z dielne Christian Dior.

Pri odeve môže ísť rádovo o sumu zhruba 6 až 8-tisíc eur. Značka Chanel totiž patrí medzi najdrahšie na módnom trhu a dlhodobo ceny ešte zvyšuje. Ak k tomu prirátame luxusné doplnky, pokojne môže ísť aj o sumu okolo 20-tisíc eur.

V kreácii Christian Dior pôsobila Monika Babišová o poznanie ležérnejšie a tiež mladistvejšie. Celkový dojem bol viac uvoľnený, akoby ovplyvnený street-styleom. Ale to v žiadnom prípade neznamená, že by zľavila zo svojich nárokov na luxus. Konieckoncov, len kabelka Dior, ktorá je inovovanou verziou legendárnej kabelky Saddle Bag od Johna Galliana, sa šplhá cenou vysoko.

Monika Babišová má záľubu v luxuse spoločnú s... Foto: Profimedia
Monika Babišová Monika Babišová má záľubu v luxuse spoločnú s Dominikou Cibulkovou. Na zábere má manželka českého premiéra napríklad tričko Saint Laurent, sako rovnakej značky a kabelku z dielne Gucci. Cibulková zase luxusný bomber z dielne talianskej značky Fendi.

Pre Blesk.cz sa pritom minulý týždeň blondínka vyjadrila, že odkedy je jej manžel v politike, míňa ešte viac ako predtým. „Vzhľadom na to, že musím mať relatívne často slušné oblečenie, míňam naozaj veľa,“ uviedla. „Jeden model si beriem niekedy dvakrát, ale snažím sa to nerobiť veľmi rýchlo po sebe, aby si to nik nevšimol,“ citoval ju portál denníka Blesk. Babišová sa tiež vyjadrila, že koľko míňa, nikdy nepočítala a radšej to ani nechce vedieť.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #luxus #Gucci #značky #Chanel #Yves Saint Laurent #Christian Dior #Monika Babišová #míňať

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...