Matné, lesklé, no najmä uhrančivé! Toto je 10 nových odtieňov na pery

Mat verzus lesk! Intenzita kontra jemnosť... Áno, reč je o farbách na pery. Azda najvýraznejšieho detailu ženskej tváre, ktorému je venovaná veľká pozornosť.

06.09.2018 09:00
rúž, novinky, jeseň 2018, Lancôme Foto:
Dominanciu nad ženskými perami v sezóne Jeseň/Zima 2018 prevzali matné rúže. Vizuál Lancôme.
debata

Myslia si to aj tvorcovia kolekcií dekoratívnej kozmetiky, ktorý každý rok inovujú a vylepšujú textúry jednotlivých produktov, zlepšujú kvalitu, experimentujú s farebnými odtieňmi a reagujú na dopyt trhu.

Niet pochýb nad tým, že v aktuálnych trendoch vyhráva na celej čiare matnosť. Výrazné pigmenty priľnú k perám v zamatových a skutočne matných textúrach, čím tvoria naozaj výrazný a uhrančivý detail ženskej krásy.

Už tradične sa s príchodom chladnejších mesiacov objavujú farby intenzívnejšie a žiarivejšie. Nebojte sa však – v ponuke značiek sú takmer pri každom uvedení nového produktu alebo výrobku odtiene v celej škále, ktoré uspokoja zákazníčky s rozličnými koloristickými potrebami.

Aktuálne na pulty obchodov mieri množstvo noviniek a niekoľko mimoriadne zaujímavých odtieňov. Vybrať z nich je doslova umenie. My sme sa zastavili pri čísle desať, ale pravdou je, že vyberať si môžete zo stoviek – či už farebných tónov alebo značiek na trhu. Nech sa páči, tu je inšpirácia od nás.

Rúž Rouge D´Armani Matte z dielne Giorgio...
Obľúbený produkt z dielne Yves Saint Laurent je...
+7Značka Sisley sa snaží osloviť svoju klientelu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #novinka #červená #pigment #rúž #lesk #mat #jeseň 2018

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...