Ďalší módny kúsok á la vojvodkyňa Kate je na predaj

Vojvodkyňa Kate očarila svojím vzhľadom počas krstu jej tretieho potomka, princa Louisa, ktorý sa konal 9. júla.

03.09.2018 15:00
debata

Vyzerala skvelo nielen vďaka modelu jej obľúbenej značky Alexander McQueen, ale jej vzhľad veľmi štýlovo dopĺňala aj výrazná krémová čelenka posiata kvetmi a perličkami. Tú pre vojvodkyňu špeciálne pre túto príležitosť navrhla dizajnérka Jane Taylor.

Zábery z kráľovského krstu princa Louisa.... Foto: SITA/AP, Matt Holyoak
Zábery z kráľovského krstu princa Louisa. Zábery z kráľovského krstu princa Louisa. Rodina princa Williama a vojvodkyne Kate poskytla zábery médiám.

Hoci nie celkom identickú, ale veľmi podobnú ozdobu hlavy ponúka britská dizajnérka najnovšie aj na stránke jej onlineshopu. Ak niektorá z fanúšičiek vojvodkyne Kate zatúži po tomto kúsku, musí siahnuť hlbšie do vrecka. Cena čelenky je totiž 1 200 libier.

Vojvodkyňa Kate s princom Louisom počas... Foto: SITA/AP, Matt Holyoak
Vojvodkyňa Kate s princom Louisom Vojvodkyňa Kate s princom Louisom počas slávnostného krstu. Zábery poskytla médiám kráľovská rodina.

Cena slávnostných fascinátorov, určených napríklad na svadby či krsty, sa na stránke spomínanej dizajnérky pohybuje v rozmedzí 400 až 700 libier, cena luxusnejších fascinátorov sa začína na sume 1 000 libier. Štýlové baretky na každodenné nosenie sa dajú kúpiť už od 60 libier, cena klobúkov značky Jane Taylor štartuje na sume 300 libier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #čelenka #princ Louis

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...