Temné, jemné či žiarivé? Ktoré farby pristanú vojvodkyni Meghan najviac?

Hoci manželka princa Harryho častejšie siaha po neutrálnych a menej výrazných farbách, na verejnostii sme ju videli už aj v žltej či ružovej. Hlasujte, ktorá farba jej pristane najviac!

02.09.2018 08:00
debata (3)

Jej zatiaľ posledným verejným vystúpením bola návšteva divadelného predstavnia Hamilton v Londýne. Manželka princa Harryho zvolila pre ňu netradične krátke šaty značky Judith & Charles v hotnote vyše 300 eur. Po čiernej farbe pritom 37-ročná vojvodkyňa siaha pravidelne, patrí k jej obľúbeným.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Dan Charity
princ Harry Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, prišli na predstavenie Hamilton, ktoré sa konalo v Londýne.

Zatiaľ najvýraznejšie šaty, v ktorých sa objavila na verejnosti, mali žltú farbu. V júli sa v šatách z dielne návrhára Brandona Maxwella v hodnote 1 300 libier objavila na recepcii v Marlborough House počas podujatia „Your Commonwealth“ v Londýne.

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od Brandona Maxwella. Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od Brandona Maxwella.

Na jemnú farbu, púdrovú ružovú, stavila Meghan na oficiálnej oslave 92. narodenín kráľovnej Alžbety II. na podujatie prišla v šatách Carolina Herrera, nechýbal efektný klobúk značky Philip Treacy v rovnako jemnom odtieni.

Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #farby #voľba #vojvodkyňa Meghan

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...