Vačková, Alagič či misska Grecová: Inšpirujte sa na posledné dni leta v púdrovej!

Bol to tak trochu zámer hostiteľa, respektíve hostiteľky, keď sa pred pár dňami objavili na záhradnej párty pri Dunaji známe dámy v nežnej púdrovej farbe s ružovým nádychom. Zámer to však rozhodne nebol len komerčný.

29.08.2018 07:30
debata

Lekárka Alena Pallová uvádzala na trh nové produkty vlastnej kozmetickej línie a pri tej príležitosti požiadala hostí, aby stavili na nahú ružovú či púdrové tóny. Výsledný efekt nie vždy naplnil očakávania, ale našli sa aj dámy, ktoré vyslovene bodovali.

Pastely boli jedným z hitov tohto leta a tak sa vlastne nedalo tak úplne šliapnuť vedľa. Ženy navyše majú rady práve jemný odtieň ružovej farby, ktorá často pripomína práve voňavý a exkluzívny krém v tégliku. Za inšpiráciu na posledné dni leta rozhodne stojí, aby ste ešte trošku ružovej vyskúšali aj vy.

Zuzana Vačková

Sympatická herečka je príkladom, ako voliť decentne, ale zároveň dbať na hravé detaily. Jej tunikové šaty s aplikáciami na rukávoch s dĺžkou po kolená fungovali dobre. Rovnako aj kontrast farebného tónu s farbou vlasov a pokožky. Doplnok v podobe kruhovej kabelky so zdobnými detailmi bol farebne dobre zvolený, trochu otázna je však už kvalita a vyhotovenie tejto kabelky – nesie v sebe nádych detskej hračky a nie luxusného ženského doplnku.

Herečka Zuzana Vačková. Foto: Fashion TV
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

Karolína Chomisteková

Bola jednou z mála žien, ktorá sa počas večera hrala s uvedeným dress-code. Dodržala požiadavku ružovej farby, ale pastel sprevádzal bohatý florálny vzor, čo celkovo model dlhých letných šiat s nadýchanými trojuholníkovými rukávmi prečnievajúcimi cez ramená pozdvihlo. Kabelka do ruky je v poriadku, možno by bolo zaujímavé pri takomto modeli odhaliť šiju a zvýrazniť líniu krku a pliec.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Fashion TV
karolina Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Alena Pallová

Hostiteľka večera stavila na večerný model – hoci ľahučký materiál mohol evokovať aj luxusnú nočnú košieľku. Všetko sa však nieslo v decentnom a elegantnom tóne, čo bolo dobre. Doplnok v podobe luxusnej listovky Bottega Veneta nič nepokazil, hoci otrocké ladenie tón v tóne mohol nahradiť nejaký kontrastnejší farebný experiment.

Lekárka a podnikateľka Alena Pallová. Foto: Fashion TV
Lekárka a podnikateľka Alena Pallová. Lekárka a podnikateľka Alena Pallová.

Zora Czoborová

Známa fitneska vie, čo sa nosí a tentoraz stavila na široké púdrové nohavice, ktoré v spolupráci s blúzkou zaujímavo pracovali so siluetou. Zdobný detail mašle okolo krku, odhalené rameno, vrecovité rukáviky, to všetko fungovalo v poriadku – treba na to štíhlu dámu, ktorá sa vie nosiť – a Czoborová to zvláda. Výber kabelky bol v poriadku a vzor pritiahol pozornosť. Možno by stálo za zváženie ešte opticky a aj farebne predeliť driek a mierne ho zvýrazniť.

Fitneska Zora Czoborová. Foto: Fashion TV
Fitneska Zora Czoborová. Fitneska Zora Czoborová.

Dominika Grecová

Držiteľka titulu Miss Slovensko stavila na veľmi dievčenský model a popri mnohých dámach v šatách po zem s éterickou úpravou pôsobila ako usmievavá a tak trošku plachá študentka. Ale to vôbec nie je zle! Netreba ísť za každú cenu v šíku. Voľba farebnej kabelky s kvetinovým vzorom fungovala na jednotku. Sandále na plochej podrážke s kovovými nitmi a krištáľmi sú dobrou voľbou, ale pozor na remienky okolo členkov. Tie dokážu zavariť aj vysokým dámam s modelkovskými mierami – opticky skracujú a zväčšujú hrúbku lýtka.

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. Foto: Fashion TV
Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.

Jasmína Alagič

Práve vyššie uvedené – remienkové sandále okolo členku boli najväčší problém známej moderátorky zo Superstar. Navyše si opticky ubrala centimetre a pridala na obvode lýtok aj voľbou trojštvrťových nohavíc. Nabudúce radšej dlhé a prekrývajúce obuv. Samotná voľba kompletu v duchu luxusného pyžama na spoločenskú akciu nie je zlá – je to skvelý a zaujímavý alternatívny trend, ktorý však treba vedieť unosiť. To sa Alagičovej tentoraz nepodarilo. Inšpirovať môže aspoň tematicky.

Moderátorka Jasmína Alagič. Foto: Fashion TV
Moderátorka Jasmína Alagič. Moderátorka Jasmína Alagič.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Karolína Chomisteková #Zuzana Vačková #Zora Czoborová #Alena Pallová #ružová #pudrové #Jasmína Alagič

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...