Dokonalé mihalnice? Ženská túžba číslo 1!

Nájsť vhodnú maskaru je cieľom pre mnohé ženy. Práve tento zdanlivo obyčajný kozmetický výrobok patrí k najčastejšie kupovaným aj používaným produktom na skrášlenie tváre.

01.09.2018 08:00
Maskara Foto:
Nájsť tú správnu maskaru nie je vôbec jednoduché.
debata

Dôvodom nepochybne bude fakt, že ženy pripisujú očiam najdôležitejšiu funkciu tváre. Kým pery mnohé nechávajú v prirodzenom stave, oči si líčia často aj zaryté odporkyne dekoratívneho zdobenia tváre. Nejde pritom ani tak o šminky, ako práve o riasy.

Príťažlivo nalíčené a pekne vytvarované mihalnice totiž zvládnu toho viac ako práve spomenuté používanie farebných odtieňov na viečkach. Práve s pomocou výraznejších mihalníc dokáže žena zaujať mužskú pozornosť a rovnako pôsobí príťažlivejšie a sebavedomejšie aj na iné ženy.

Základom pri výbere správnej riasenky by malo byť nasledovné:

  1. kvalita produktu – trvácnosť, kvalita farby a konzistencie
  2. schopnosť tvarovať riasy a zväčšiť ich objem, zahustiť ich či opticky ich predĺžiť – nie však s efektom ulepených mihalníc
  3. zvýrazniť a zlepšiť výsledny efekt pohľadu s nalíčenými riasami.

Zaujímavosť:

Britský Daily Mail nedávno zverejnil zaujímavú informáciu. Odvolával sa pritom na portál Priceline, ktorý predáva kozmetické výrobky. Podľa jeho informácií sa každých desať sekúnd predá jedna riasenka, ktorá je na trhu pomerne nová. Ide o Paradise Extatic od L'Oreál Paris. Sú to vraj najmä recenzie užívateliek, ktoré z tejto maskary spravili obrovský hit. Podľa ich slov produkt sľubuje zvýraznenie a predĺženie rias a väčšina žien tvrdí, že mihalnice po aplikácií vyzerajú skvelo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #produkt #mihalnice #maskara

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...