Nosí ich aj Gigi Hadid, pre módu sú ako korenie - osviežia, zaujmú!

Či je leto, či zima - nosiť sa dajú takmer celý rok. Ide pritom o kúsok obuvi, s ktorým rozhodne zaujmete.

23.08.2018 17:00
debata
Topmodelka Gigi Hadid s členkovými čižmičkami s... Foto: Profimedia
Topmodelka Gigi Hadid s členkovými čižmičkami s leoparďou potlačou. Topmodelka Gigi Hadid s členkovými čižmičkami s leoparďou potlačou.

Členkové čižmy na podpätku slávia návrat už niekoľko rokov – každú sezónu sa vracia niekoľko kľúčových vzorov, detaily sú však rôzne – niekedy je to hrubší opätok, inokedy zaoblená či skosená špička. A túto sezónu je reč jasná – v hre sú vzory. Skúste teda zabudnúť na tlmenú eleganciu či „edgy-style“ v čiernej a voľte farebne, či už je káro, leopard, alebo kvetiny.

Vybrať si môžete podľa vlastného vkusu a preferencií, nebojte sa však zadovážiť si aspoň jeden pár takejto obuvi. Jej prednosť totiž spočíva v tom, že sa skvelo kombinuje a dokáže pozdvihnúť a doladiť nejeden outfit.

zväčšiť Členkové čižmy s potlačou. Foto: archív značiek
Členkové čižmy s potlačou. Členkové čižmy s potlačou.

Topmodelka Gigi Hadid (na obrázku) vyššie kombinuje potlačené členkové čižmy s džínsami a jednoduchým tričkom. Efektne však podobná obuv vyzerá aj vtedy, keď ňou doplníte napríklad dámsky kostým či decentnejšiu voľbu sukne a topu.

Jedna dobrá rada znie, nesnažte sa otrocky hľadať čižmičky a kabelku v rovnakom vzore. Také čosi sa už dávno nenosí. Môžete pracovať s farebným detailom a vybrať si jeden tón farby, ktorý bude následne prítomný aj na kabelke. Ale my radíme, buďte ešte odvážnejšie a skúste to s citom pre módu a netradičné mixy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #obuv #zima #potlač #členkové čižmy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...