Nádherná aj v 50-ke! Ako to slávna topmodelka Stephanie Seymour robí?

Niekdajšia topmodelka Stephanie Seymour síce oslávila v júli okrúhlu päťdesiaku, jej krása však rozhodne nevädne. Ako sa o svoje telo a pokožku stará slávna hviezda 90-tych rokov?

10.08.2018 17:00
debata (1)

Pre magazín Harper's Bazaar prezradila, že obočie by si mala dobre strážiť každá žena. „Nikdy si nenechajte siahnuť na obočie,“ uviedla kráska pre spomínaný magazín. Na starostlivosť o pokožku si vždy dopraje dostatok času. „Najmä pred odchodom do postele, pretože počas spánku má pleť dostatok času na regeneráciu,“ opísala. Okrem toho priznala, že nikdy sa nevystavovala priamemu slnku a tvár si vždy chránila klobúkom. „Naučila ma to moja mama a ja to robím celý život.“

Stephanie Seymour na aktuálnom zábere z júna 2018. Foto: Profimedia
Stephanie Seymour Stephanie Seymour na aktuálnom zábere z júna 2018.

Zároveň opísala aj jej rituály týkajúce sa starostlivosti. „V dnešnej dobe sú už také skvelé výrobky, že pri ich pravidelnom používaní si udržíte pokožku peknú a sviežu naozaj dlho. Okrem toho chodím pravidelne na kyslíkovú terapiu, okrem nej si občas doprajem aj iné prístrojové procedúry z rúk odborníka,“ opísala Seymour. Každé tri mesiace chodí na profesionálne obrusovanie pokožky, doma pravidlene používa pleťové masky.

Čo sa starostlivosti o pokožku tela týka, modelka nedá dopustiť na dôkladnú masáž suchou kefou. „Dobrajem si ju každý druhý deň, je to skvelé proti celulitíde a zároveň to dodáva pokožke zdravú a jednoliatu farbu.“ Ako priznala, nikdy nepatrila k šialeným nadšencom fitnes. „Doma občas cvičím pilates a rada plávam.“ Namiesto tréningu sa vždy radšej prechádzala s deťmi, je 4-násobnou mamou, či psom. Relax si dopriala v záhrade pri bežných prácach.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #starostlivosť #kozmetika #Stephanie Seymour #pokožka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...