7 tipov na šaty pre dámy s plnšími tvarmi! Sľubujeme, takto zažiarite!

Ak ženám príroda nadelila plnšie tvary, často tápu pri výbere správnych letných šiat. Predsa len, horúce počasie, vyzýva trochu sa odhaliť.

09.08.2018 07:00
debata (1)

Urobiť to môžete aj nemusíte – nikto predsa netvrdí, že prázdninová sezóna má byť len o veľkých výstrihoch alebo minidĺžkach. Na druhej strane je však príjemné, ak si v horúcom počasí môžete obliecť model z ľahučkej látky, odhaliť ramená, alebo nohy. A my sme pre vás vybrali 7 modelov šiat, ktoré rozhodne budú lichotiť aj postave s nejakým tým kilom či centimetrami navyše.

Alternatíva číslo 1

Výrazný detail výšivky v oblasti hrudníka... Foto: archív značky
7 tipov na šaty pre plnšie krivky - leto 2018 Výrazný detail výšivky v oblasti hrudníka pritiahne pozornosť smerom nahor a odláka od plnších bokov či bruška. Ešte efektnejšie to bude, ak zvolíte šaty s posunutým pásom, inšpirovaným empírovým pásom tesne pod prsiami. Tmavá modrá farba je trendy, ale otrocky sa jej držať nemusíte - podobný model šiat bude fungovať aj v jasných a svetlých tónoch. Model na snímke Mango, z kolekcie Violeta.

Alternatíva číslo 2

Bielej farby sa plnšie dámy zväčša obávajú.... Foto: archív značky
7 tipov šiat pre plnšie dámy - leto 2018 Bielej farby sa plnšie dámy zväčša obávajú. Majú pocit, že ich opticky zväčší. Netvrdíme, že to niekedy neplatí, ale ak si napríklad vyberiete model s nežným vzhľadom madeirovej čipky, odhalíte pekné ramená (čím prilákate pozornosť smerom k tvári a dekoltu) a pridáte napríklad decentný čierny pás do drieku, výsledok môže byť veľmi príťažlivý a prekvapivý. Model na snímke je Mango, z kolekcie Violeta.

Alternatíva číslo 3

Dlhé šaty sú pri plnších krivkách ošemetnou... Foto: archív značky
7 tipov na šaty pre plnšie krivky - leto 2018 Dlhé šaty sú pri plnších krivkách ošemetnou voľbou. Ak však patríte medzi dámy, ktorým príroda nadelila aj centimetre, nebojte sa ich. Budú efektné. Ako napríklad takýto splývavý model v rozšírenom áčkovom strihu a s príťažlivým detailom potlače. V páse ho chyťte len veľmi voľne, nechajte vyniknúť jemnosť materiálu a ľahkosť. Model na snímke Pietro Filipi.

Alternatíva číslo 4

Populárny gingham vzor svedčí aj ženám, ktorým... Foto: Mathew Eades
7 tipov šiat pre plnšie dámy - leto 2018 Populárny gingham vzor svedčí aj ženám, ktorým príroda nadelila tvary. Vyskúšať to môžete napríklad s modelom, ktorý má odhalené ramená v lodičkovom výstrihu a riasený volán práve v oblasti horného lemu. Áčkový voľný strih skryje bruško a dĺžka je tak akurát, aby odhalila pekné lýtka na podpätkoch a opticky vylepšila proporcie bokov. Model na snímke Dorothy Perkins.

Aleternatíva číslo 5

Mnohé plnšie dámy rady siahajú po tunikových... Foto: archív značky
7 tipov na šaty pre plnšie krivky - leto 2018 Mnohé plnšie dámy rady siahajú po tunikových šatách. Akousi modernejšou a športovejšou variáciou na ne sú šaty v duchu tých, ktoré vidíte aj na obrázku. Môžete definovať driek prepásaním vo výraznej farebnosti. Jemne naznačené rukáviky, alebo ak chcete posunutá línia pliec opticky vytvára pozornosť pritiahnutú smerom nahor. Model na snímke Pietro Filipi.

Alternatíva číslo 6

Zavinovanie je prvok, ktorý pri plnších... Foto: archív značky
7 tipov na šaty pre plnšie krivky - leto 2018 Zavinovanie je prvok, ktorý pri plnších krivkách fungoval vždy veľmi dobre. Platí to aj pri vzorovaných modeloch. Šaty s decentnou dĺžkou ku kolenám môžete kombinovať s kontrastnými a výrazne farebnými sandálikmi. Trojštvrťové rukávy zakryjú plnšie ramená a hrubšie ruky. Model na snímke Mango, z kolekcie Violeta.

Alternatíva číslo 7

Drobný kvetinový vzor sa môže zdať nesprávnou... Foto: archív značky
7 tipov šiat pre plnšie dámy - leto 2018 Drobný kvetinový vzor sa môže zdať nesprávnou voľbou, ak máte výrazné poprsie aj silnejšie stehná. Ale prečo by ste sa mali vzdať florálnej romantiky. Definíciu drieku zabezpečí šnúrka ako opasok v páse, jemné zvlnenie okraja spodného lemu dodá vzhľadu nežný a dievčenský podtón. Model na snímke z kolekcie Navabi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #ako sa obliecť #krivky #tipy #plnšie tvary #leto 2018

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...