Pippa aj Kate si obľúbili rovnakú značku módy pre tehotné! Za koľko nakupujú?

Budúce mamičky objavili značku Seraphine potom, ako po nej siahla manželka princa Williama. A je z nej hit!

26.07.2018 14:00
debata

Pippa Matthews (34) už nejaký ten týždeň hrdo vystavuje rastúce tehotenské bruško. Všade, kde sa objaví, na ňu číhajú fotografi, aby priniesli aktuálne zábery mladšej sestry vojvodkyne Kate. Tá už čoskoro porodí svojmu manželovi, Jamesovi Matthewsovi, prvého potomka.

Tehotná Pippa Matthews na prechádzke po Londýne... Foto: Profimedia
Pippa Matthews Tehotná Pippa Matthews na prechádzke po Londýne v šatách značky Seraphine.

Pippa, podobne ako jej staršia sestra, si počas tehotenstva obľúbila značku tehotenskej módy Seraphine. Ide o medzinárodnú značku módy pre budúce mamičky, ktorú v roku 2002 založila francúzska dizajnérka Cecile Reinaud a sídli práve v britskej metropole, v Londýne. Jej popularita extrémne narástla práve potom, ako sa do šiat tejto značky začala obliekať vojvodkyňa Kate. Ale počas tehotenstva po nej siahajú aj iné celebrity – napríklad herečka Anne Hathaway či modelka Doutzen Kroes.

Vojvodkyňa Kate v decembri 2014 počas návštevy... Foto: SITA/AP, Chad Rachman
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v decembri 2014 počas návštevy New Yorku v kabáriku značky Seraphine.

Aktuálne po šatách Seraphine siahla aj Pippa Matthews. Na londýnskej ulici sa nechala vidieť v čiernych letných šatách s jemnými bielymi kvetmi. Tento model je na internete dostupný za 75 eur. K modelu zvolila pohodlné čierne sandále na slamenej podrážke. Takto oblečená si tehotná Pippa vyšla na prechádzku so psom.

Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec... Foto: SITA/AP, Michael Middleton
princ William, princ George a vojvodkyňa Catherine Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec vojvodkyne Catherine zachytáva kráľovskú rodinku. Na snímke je princ William s manželkou Catherine a synom Georgom. Kate má na sebe šaty značky Seraphine.

Ceny tehotenských šiat pritom nie sú nijako závratné. Štartujú na sume 55 eur, tehotenské topy sa dajú kúpiť v priemere za 40 eur a plavky za rovnakú sumu. Značka ponúka aj luxusnejšiu líniu, tu sa ceny za model pohybujú od 159 do 220 eur, cena za hodvábne večerné šaty sa šplhá k sume 400 eur. Šik vyzerejú aj kabátiky pre tehotné, ktorých cena je v priemere 200 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Pippa Matthews

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...