Klumovej kozmetické vychytávky? Na superdrahé prípravky sa nespolieha

Modelka nedá dopustiť na pravidlený peeling, používa prípravok z drogérie za 12 eur.

25.07.2018 16:00
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Foto: ,
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.
debata

Jej telo a tvár ju roky úspešne živia. 45-ročná slávna modelka prezradila v rohovore pre magazín E! News, ako sa stará o svoju pokožku a čo patrí k jej rutinnej starostlivosti.

„Nerobím v tomto smere až tak veľa,“ povedala na začiatok. O hydratáciu jej pokožky sa stará výrobok Buttermilk Moisturizer značky Mario Badescu. 60 ml tohto produktu sa dá kúpiť za 15 eur. „A rada si robím peeling,“ dodala. Za svoj obľúbený peelingový prípravok Klum označila značku Aapri, ktorá je bežne dostupná aj v drogériách a cena za 150 ml je 12 eur. „Myslím si, že peeling dva razy do týždňa je pre pokožku vhodný. Postará sa o to, aby sa bunky kože neustále obnovovali. A ešte by som spomenula krémy s UV filtrom. Slnko síce milujem, ale je nevyhnutné siahnuť po ochranných krémoch,“ dodala 4-násobná mama.

Klumová vychováva dve dcéry a aj im už modelka radí v oblasti mejkapu. „Keď sa moje dievčatá hrajú s mejkapom, vždy im hovorím, že sú pekné také, aké sú. Nie je nutné, aby svoju tvár schovávali pod mejkap. Je pekné, ak je našu pleť vidieť,“ prezradila. Ona sama sa často na Instagrame prezentuje aj bez mejkapu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #kozmetika #pokožka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...