Žiarivé tóny? Nosí ich Kalisová aj vojvodkyne Kate a Meghan, my máme tipy

Nielen vojvodkyňa Meghan dokáže zaujať módou v žiarivých farebných tónoch. Na populárnu žltú farbu nedávno stavila aj moderátorka Miriam Kalisová či spisovateľka Evita Urbaníková.

20.07.2018 07:00
debata (1)
Miriam Kalisová (vľavo) a Evita Urbaníková v... Foto: CinemArt SK
Miriam Kalisová (vľavo) a Evita Urbaníková v žiarivých farbách. Miriam Kalisová (vľavo) a Evita Urbaníková v žiarivých farbách.

Obe dámy sa objavili na premiére filmového muzikálu Mamma Mia! Here we go again a svojou garderóbou doslova privolávali leto a slnko.

Kým Urbaníková ako moderátorka akcie a vyťažená mama zvolila ležérnejšiu formu aj doplnky, u Kalisovej sa model šiat s kalichovými rukávikmi spojil s doplnkami výraznými a veľmi ženskými – sandálikmi na vysokom podpätku a listovou kabelkou (my osobne by sme volili inú, ale proti gustu…).

Každopádne, jedno je isté – žiarivé farebné tóny – a teraz naozaj nie je reč len o žltej farbe, ale o všemožných neónových odtieňoch, majú v dámskej móde svoje miesto. V sezóne leto 2018 ešte výraznejšie aj vďaka trendom, ktoré nastolili slávne dizajnérske mená. A my sme pre vás vybrali pár kúskov z aktuálnych kolekcií, ktoré momentálne môžete nájsť aj v zľavnených cenách – už čoskoro ich totiž na pultoch vymenia kolekcie na jeseň a zimu.

Dámske šaty Zara v žiarivej oranžovo-červenej...
Dámske šaty Mohito, cena pred zľavou 14,99 eura.
+19Dámske šaty Mohito, cena pred zľavou 19,99 eura.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #trend #farba #oblečte sa podľa #Miriam Kalisová #NEON #žiarivé tóny

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...