Zvodná ako v negližé? Aj toto sú šaty leta 2018, máme 6 tipov

Hitom sa stali, keď sa do podobného kúsku obliekla herečka Sarah Jessica Parker. A potom sa s pravidelnosťou vracali. Šaty inšpirované dámskym negližé sú tu znovu.

16.07.2018 07:00
debata
Model dámskych šiat z kolekcie Pinko, predávajú... Foto: archív značky
Model dámskych šiat z kolekcie Pinko, predávajú sa v zľave, info o cene online alebo v predaji. Model dámskych šiat z kolekcie Pinko, predávajú sa v zľave, info o cene online alebo v predaji.

V aktuálnych kolekciách na leto 2018 sa nachádzajú modely šiat, ktoré materiálom, strihom, ale aj celkovým vzhľadom a estetikou často evokujú luxusné nočné košieľky či zvodné dámske negližé.

Niekde je použitá syntetická čipka na lemoch, inde je to rebrovanie ako pri tradičných športových tielkach. Často sa materiály kombinujú a objavuje sa kontrast nežného saténu s čipkou alebo napríklad aj zamatu a saténu.

Model dámskych šiat z kolekcie Mohito, ktoré sú...
Model dámskych šiat z kolekcie H&M, predáva sa...
+3Model dámskych šiat z kolekcie Mes Demoseilles....

A hoci ich prvotný zámer je možno nositeľke pridať trošku sexepílu, neznamená to, že ich musíte nosiť len s vysokými podpätkami a luxusnou kabelkou ako spomenutá Carrie v slávnom seriáli.

Podobné kúsky môžete kombinovať napríklad s teniskami, alebo nazúvacími šlapkami. Odvážne dámy to môžu skúsiť so štipkou grunge estetiky a pridať k nim koženú bundu a baganče na šnurovanie. Alebo sa jednoducho zavinúť do kašmírového svetríka a vychutnať si v podobnom modeli príjemný letný večer pri vode. Aj s tým najpríjemnejším garde, aké si vy sama viete predstaviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #trend #negližé

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....