Zásah do čierneho! Či žltého? Meghan žiari vo farbe leta, tu je 11 šiat pre vás

Vojvodkyňa Kate si môže vziať dovolenku a oddýchnuť si. V kráľovskej rodine má totiž náhradníčku, ktorej sila a popularita je neustále na vzostupe.

06.07.2018 09:33
debata (6)
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od Brandona Maxwella. Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan v šatách od Brandona Maxwella.

Samozrejme, reč je o jej švagrinej Meghan, ktorá sa svadbou s princom Harrym stala vojvodkyňou zo Sussexu. A podobne ako Kate, už pár mesiacov pred svadbou aj jednou z najsledovanejších celebrít sveta.

Pod drobnohľadom verejnosti sa odohráva každá jej módna voľba a hoci niektoré budia diskusie (ako aj v prípade jej svadobných šiat), jedno sa nedá poprieť. Meghan je štýlová a zaujímavá.

Dámske šaty Halston Heritage, predáva...
Dámske šaty H&M, zatiaľ v pôvodnej cene 34,99...
+11Dámske šaty Hugo Boss, zlacnené na 249 eur z...

Len pred pár dňami sa objavila v šatách, ktoré sa za pár hodín následne vypredali. Podobný scenár sa odohráva pri väčšine kúskov, ktoré sú dostupné aj bežnému smrteľníkovi a ktoré dokáže americko-kanadská herečka prezentovať ako prvotriedna ambasádorka.

Vo štvrtok 5. júla, keď Slováci slávili sviatok Cyrila a Metoda, sa vojvodkyňa zo Sussexu objavila na akcii ‚Your Commonwealth‘ Youth Challenge, kde predviedla jednu z najtrendovejších farieb tohto roka. Nie je, nebola to ani modrá, ani pastelová ružová, červená či oranžová – reč je o žiarivej žltej!

Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa zo... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa zo Sussexu v šatách od Brandona Maxwella. Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa zo Sussexu v šatách od Brandona Maxwella.

Absolútne jednoduchá forma, minimalistický strih aj vzhľad a pritom taký efektný výsledok – to boli puzdrové šaty z dielne dizajnéra a štylistu Brandona Maxwella. Ide o model z aktuálnej kolekcie, ktorý sa momentálne predáva na väčšine online portálov so značkovým oblečením vo výpredaji. Aj tak si však ešte musíte na šaty pripraviť peknú sumičku. Napríklad na portáli Moda Operandi boli z pôvodnej ceny 1 392 libier zlacnené na 696 libier.

Keďže však žltá farba je hitom sezóny, verzie žltých kúskov určite nájdete aj vo výpredajoch na Slovensku. My sme pár pre vás našli tiež. Nájdete ich vyššie v galérii.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #trend #farba #žltá #Meghan Markle #Brandon Maxwell #vojvodkyňa zo Sussexu

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....