Úchvatná ako Daniela Peštová? Skúste to s pastelmi, ružová je in!

Pre modelku Danielu Peštovú zjavne nie je problém zabodovať na módnom poli. Potvrdzuje to každým novým dňom aj v Karlových Varoch.

04.07.2018 07:00
debata
Úchvatná Daniela Peštová na festivale v... Foto: Profimedia
Úchvatná Daniela Peštová na festivale v Karlových Varoch v šatách Tata Naka. Úchvatná Daniela Peštová na festivale v Karlových Varoch v šatách TaTa Naka.

Niekdajšia hviezda z prehliadok Victoria's Secret a životná partnerka Pavla Haberu sa objavila na úvodnom ceremoniáli, kde očarila v bielej čipkovanej kreácii. Jej ďalšie voľby však tiež nezostali nepovšimnuté. A treba dodať, že sú hodné aj inšpirovania sa a nasledovania.

Jednou z takých boli aj pastelové ružové šaty značky Tata Naka, v ktorých blondínka a matka troch detí vyzerala naozaj očarujúco. Letná atmosféra kúpeľného mesta, v ktorom to žije festivalom, vytvorila dokonalú plochu pre ťahy týmto pastelovým štýlovým štetcom.

Peštová vždy veľmi umne volila pri výbere strihov, farieb a skvelá je zvyčajne aj jej hra s doplnkami. V tomto prípade to boli jednoduché neutrálne lodičky v bielej farbe, kabelka však bola výrazná so zvieracou potlačou.

zväčšiť Pastelové farby na letných šatách pôsobia veľmi... Foto: archív značiek, koláž: zg
Bez Pastelové farby na letných šatách pôsobia veľmi žensky a romanticky. Pastelové farby na letných šatách pôsobia veľmi žensky a romanticky.

To, čo by sa mohlo na prvý pohľad javiť ako nesúrodý mix, má ukážkový výsledok a česká modelka skrátka opäť raz patrila medzi najlepšie oblečené dámy akcie.

Vy sa môžete inšpirovať a možno si vyberiete aj z ponuky, ktorú sme pre vás našli u iných značiek. A ak neveríte, že pastelové farby sú in – tak sa pozrite, nosí ich aj Serena Williams!

Tenistka Serena Williams na akcii Allstate... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Tenistka Serena Williams na akcii Allstate Foundation Purple Purse v pastelových ružových šatách na telo. Tenistka Serena Williams na akcii Allstate Foundation Purple Purse v pastelových ružových šatách na telo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Daniela Peštová #ružová #oblečte sa podľa #MFF Karlovy Vary #pastel

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...