Meghan si obliekla letné šaty! Za pár hodín boli vypredané

Manželku princa Harryho v šatách zachytili paparazzi a to stačilo, aby po rovnakom kúsku zatúžili dámy vo veľkom.

03.07.2018 09:00
debata (7)

Výsostne letné, štýlové a pohodlné. Pred pár dňami sa Meghan spolu s manželom, princom Harrym, objavila na charitatívnom podujatí, počas ktorého sa odohral zápas v póle. Meghan mala na sebe letné šaty značky Shoshanna za 338 eur. Stačilo pár hodín a model bol na stránke beznádejne vypredaný.

Vojvodkyňa Meghan v letných šatách značky... Foto: Profimedia
Meghan Vojvodkyňa Meghan v letných šatách značky Shoshanna.

Vysoké teploty, ktoré sa počas dňa stráveného na športovom podujatí vyšplhali na 28 stupňov Celzia, vojvodkyňa zo Sussexu prežila v hnedých sandálkach značky Sarah Flint, ich cena je 210 eur. Tie sa až takému enormnému záujmu ako jej letné šaty netešili.

Šaty so širokým golierom, odhalenými ramenami a opaskom na drieku v príjemnej, bielo-hnedej kombinácii, 36-ročná vojvodkyňa ešte doplnila bielym klobúkom s čiernym lemovaním. Zatiaľ, čo sa princ Harry po ihrisku póla preháňal sediac na koni, jeho pekná manželka ho povzbudzovala v spoločnosti tenistky Sereny Williamsovej. Ona, spolu s manželom,Alexisom Ohanianom, boli hosťami aj na kráľovskej svadbe 19. mája 2018 vo Windsore.

Podobný efekt ako Meghan dokáže svojim výberom šiat spôsobť aj vojvodkyňa Kate. Len pred troma týždňami ju fotograf zachytil počas charitatívnej akcie v londýnskom parku, na ktorej sa objavila spolu s deťmi v šatách značky Zara. Tie však boli podstatne lacnejšie než tie, ktoré zvolila na pólo Meghan – stáli necelých 40 eur.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v šatách značky... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Vojvodkyňa Kate z Cambridge v šatách značky Zara sa zabáva so synom - princom Georgom.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa zo Sussexu #vojvodkyňa Meghan

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...