Tajomstvo kráľovskej elegancie? Žeby nový nos, líčka alebo malý lifting?

To, že sa ženy v posledných rokoch čoraz častejšie nechávajú vylepšiť službami plastického chirurga, nie je žiadna novinka. Často však prekvapí, ak sa "prevalí", že podobnú pomoc potrebujú aj zástupcovia slávnych šľachtických a kráľovských rodín.

02.07.2018 09:00
Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a... Foto: ,
Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a príhovoru v Bruseli.
debata

Pravda je, že získať priznanie, či sa nejaké podobné vylepšenie odohralo, je priam nemožné. Zástupcovia kráľovských príslušníkov držia tajomstvo azda viac ako keby bolo štátne a týkalo sa vyzbrojovania novej armády. Jeden príklad však spomenúť možno – je to španielska kráľovná Letizia. Krásna, elegantná, štýlová.

Bývalá televízna moderátorka, do ktorej sa zahľadel španielsky princ a dnes kráľ Felipe, v časoch svojho vstupu do kráľovských kruhov vyzerala predsa len inak, než ju svet pozná dnes. A nie je to len pribúdajúcimi rokmi. Aj samotný kráľovský palác prezradil, že bývalej pani Ortizovej bola vykonaná korekčná úprava nosa. Ako dôvod boli uvedené problémy s dýchaním a zákrok mal situácia napraviť.

Výsledok sa dá porovnať na starších a nových záberoch. Dnešná španielska kráľovná má menší a vizuálne omnoho príťažlivejší noštek, než na aký bol u nej svet zvyknutý. Šušká sa o tom, že pravým dôvodom bolo, aby Letizia pôsobila priateľskejšie a zároveň elegantnejšie a noblesnejšie. Musíme povedať, že sa podarilo.

zväčšiť Kráľovná Letizia sa rokmi menila. A nie je to... Foto: SITA/AP
kráľovná Letizia Kráľovná Letizia sa rokmi menila. A nie je to len starnutím. Skôr krásnela a jej črty zjemneli.

Samozrejme, je to súhra viacerých faktorov, v rámci ktorých sa manželka španielskeho kráľa mohla zaradiť medzi najpôvabnejšie dámy šľachtického stavu na tejto planéte. Okrem tímu štylistov, vizážistov či odborníkov na neverbálnu komunikáciu a etiketu to môže byť práve aj pomoc skalpelu.

Rozhodne to však nebude nič výnimočné. Pred časom sa v Británii objavili hrozby hackera, ktorý tvrdil, že má údaje o príslušníkoch kráľovskej rodiny, ktorí podstúpili plastické úpravy. Mala byť medzi nimi aj vojvodkyňa Kate. Vraj jej tiež dvakrát upravovali nos. V jej prípade žiadne priznanie či oficiálne potvrdenie nenastalo. Zostávajú len dohady, ale jedno je isté… v kráľovských rodinách sa nedokonalosti nenosia. Na to nezabúdajme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plastická chirurgia #kráľovná Letizia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...