Na pánsku nôtu! Trio modeliek inšpiruje, toto si môžete požičať od chlapov

Pánska kolekcia? No a čo, kto povedal, že ju nemôžu osláviť aj slávne ženy. Na prehliadke Dior bolo jasné, čo je horúci trend a ženy po celom svete sa môžu inšpirovať.

27.06.2018 07:00
debata
Modelky Kate Moss (vpravo) a Naomi Campbell... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Kate Moss (vpravo) a Naomi Campbell Modelky Kate Moss (vpravo) a Naomi Campbell pózujú spoločne pred prehliadkou pánskej kolekcie Dior Jar-Leto 2019.

Počas prezentácie novej kolekcie pánskej módy z dielne Dior, pod ktorou je podpísaný dizajnér Kim Jones, sa objavilo množstvo ženských celebrít a najmä hviezd módneho sveta. Väčšina z nich už mala na nohách tenisky z kolekcie jar-leto 2019 a tiež na mieru ušité nohavicové kostýmy, inšpirované aktuálnou kolekciou pre pánsku líniu slávneho parížskeho ateliéru.

Nepochybne to bol aj odkaz na to, akým spôsobom sa môže hýbať móda nasledujúcu sezónu. Nič už nie je jasne ženské a jasne mužské. Kým do pánskej garderóby vstupujú často femínne prvky v podobe kvetinových potlačí, transparentných materiálov či pastelových farieb, u žien sú to zase často maskulínne momenty v podobe strihov, foriem, ale aj farebnosti alebo detailov typických pre mužské odievanie.

U Diora to bolo predovšetkým trio slávnych modeliek – dve veteránky a jedna súčasná megastar, ktoré stelesnili Jonesovu víziu „mužsko-ženskej“ módy. Inšpirovať sa hociktorou z dám v zložení Kate Moss, Naomi Campbell a Bella Hadid je skrátka in. A môžete to skúsiť aj vy.

Bella Hadid

Modelka Bella Hadid sa predviedla pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Bella Hadid sa predviedla pred prehliadkou v pastelovej žltej. Modelka Bella Hadid sa predviedla pred prehliadkou v žiarivej žltej.

Kate Moss

Modelka Kate Moss pózuje spoločne pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Kate Moss pózuje spoločne pred prehliadkou pánskej kolekcie Dior Jar-Leto 2019. Modelka Kate Moss pózuje spoločne pred prehliadkou pánskej kolekcie Dior Jar-Leto 2019.

Naomi Campbell

Modelka Naomi Campbell a hudobník Lenny Kravitz... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Naomi Campbell a hudobník Lenny Kravitz Modelka Naomi Campbell a hudobník Lenny Kravitz pózujú pred prehliadkou pánskej kolekcie Dior Jar-leto 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Kate Moss #Dior #pánske obleky #Bella Hadid #Kim Jones

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...