Keď sa žení seriálový idol! Takúto krásnu nevestu má hviezda Hry o tróny

Mnoho fanúšičiek asi vyronilo slzu, keď sa dozvedelo, že herec Kit Harington sa bude ženiť. Seriálový sexidol z Hry o tróny však určite nebanuje. Na svadbe vyzeral naozaj šťastne.

26.06.2018 08:57
debata
Nevestu, herečku Rose Leslie, priviedol k... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Nevestu, herečku Rose Leslie, priviedol k oltáru otec Sebastian. Nevestu, herečku Rose Leslie, priviedol k oltáru otec Sebastian.

Príťažlivý herec už niekoľko rokov tvoril pár s herečkou a tiež seriálovou kolegyňou Rose Leslieovou. Dvojica sa oficiálne ukázala prvýkrát na verejnosti pred viac ako rokom a počas uplynulého víkendu si povedala spoločné áno v Škótsku.

Herec Kit Harington ženíchom. Taktp prišiel do...
Šťastní novomanželia! Herec Kit Harington a...
+4Herec Peter Dinklage, kolega mladomanželov...

Obrad to bol skutočne veľkolepý a do mesta Aberdeenshire zavítali mnohé filmové aj televízne hviezdy. Snúbencov prišli podporiť kolegovia z populárneho seriálu HBO ako Peter Dinklage, Emilia Clarke či Sophie Turner a Maisie Williams. Pozornosť sa však, samozrejme, sústreďovala predovšetkým na nevestu a ženícha.

Rose Leslie, ktorú k oltáru priviedol otec Sebastian, vyzerala očarujúco v tradičných svadobných šatách s dlhými rukávmi, ktoré zdobila bohatá výšivka z čipky. Model pritom nevznikal na pôde Veľkej Británie, ale v Paríži – v ateliéroch dizajnéra Elieho Saaba.

zväčšiť Šťastní novomanželia! Herec Kit Harington a... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Kit Harington a jeho vyvolená Rose Leslie Šťastní novomanželia! Herec Kit Harington a jeho vyvolená Rose Leslie po svadobnom obrade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #svadba #nevesta #obrad #Kit Harington #Rose Leslie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....