Chcete rovnaké biele šaty, v akých si Meghan užila svadobnú párty?

Návrhárka Stella McCartney pred časom oznámila, že šaty, ktoré navrhla pre Meghan Markleovú, budú dostupné aj pre bežné smrteľníčky. Koľko si za ne vypýta?

20.06.2018 17:00
debata

Ide o biele šaty z dielne známej návrhárky, do ktorých sa Meghan v deň svadby prezliekla a následne v nich zamierila spolu s Harrym na večernú svadobnú párty do Frogmore House.

Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.

Aktuálne britská návrhárka oznámila, že už čoskoro sa dostanú tieto šaty do predaja. V prvej vlne nechala zhotoviť 46 kópií Meghaniných šiat, polovicu v bielej a tú druhú v čiernej farbe. S heslom „Made with Love“ oslávi Stella McCartney otvorenie nového butiku na londýnskej Old Bond Street. A práve tu sa budú dať šaty od 13. júla kúpiť.

Len tak prísť do obchodu a šaty si odniesť však nie je možné. Záujemkyne sa musia nahlásiť mejlom, aby sa predišlo masovému „náletu“ na spomínaný butik kvôli Meghaniným šatám. Prezentované potom budú v špeciálnej miestnosti, následne si ich zákazníčky budú môcť vyskúšať a kúpiť. Ich cena je stanovená na 4 000 eur.

Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...
+4Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stella McCartney #Meghan Markle

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...