Štart leta v znamení žiarivých farieb! Hydratáciu tiež netreba podceniť

Kozmetických noviniek aktuálneho mesiace je požehnane. A keďže je už ten mesiac futbalu, namiesto tradičnej deviatky sme pre vás vybrali jedenástku. Síce nie futbalovú, ale kozmetickú!

20.06.2018 09:00
debata
zväčšiť Novinky v kozmetike na mesiac jún prinášajú... Foto: archív značiek, koláž: zg
Novinky v kozmetike na mesiac jún prinášajú všehochuť. Novinky v kozmetike na mesiac jún prinášajú všehochuť.

Horúce leto by malo byť predovšetkým zábavné, ale tiež treba myslieť na to, aby sa naša pokožka či vlasy mali dobre. Pomôcť k tomu môžu cielené prípravky určené na hydratáciu či solárnu ochranu. Ak už splníte nasledovné, môžete sa potom sústrediť na skrášľovanie. Napríklad aj pomocou netradičných paletiek či výrazných rúžov a lakov na nechty.

1. Ošetrujúci šampón Nivea Hairmilk Shine je určený na unavené vlasy bez formy. Jeho úlohou je vlasy hydratovať aj regenerovať. Zároveň povrch vlasu uhladí a dodá im žiarivý zdravý vzhľad.
Odporúčaná cena: 2,79 eura

2. Rúž meniaci farbu Avon Epic Lip prináša na perách zaujímavé možnosti – z klasickej farby sa môže zmeniť na metalický. Odtieň Sparkle on obsahuje ružové trblietky, ktoré perám dodajú objem a v odlesku dopadov svetla pôsobí neustále novým dojmom.
Odporúčaná cena: 4,49 eura

3. Intenzívne hydratačné sérum Chanel Hydra Beauty Micro Sérum stavia na technológii obsahu kvapôčiek, ktoré až do kontaktu s pokožkou zostávajú neporušené a čisté. Obsahujú výťažky z kvetu kamélie a pleť hydratujú na 24 hodín a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Zároveň jej dodávajú objem a vypínajú ju.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

4. Limitovaná edícia vône Mexx Festival Summer Woman je kvetinovo-ovocná vôňa, v ktorej sa objavujú nóty ananásu, hrušky, magnólie, frézie či mirabelky. Celkový dojem ešte umocňuje santalové drevo a pižmo. Vďaka nerozbitnému flakónu je to ideálna letná vôňa určená na cesty.
Odporúčaná cena: 29,50 eura za 50 ml

5. Sprej s UV filtrom na ochranu vlasov pred slnkom Kerastáse Soleil Micro-voile Protecteur je neviditeľnou ochranou vlasov pred pôsobením slnka a jeho škodlivých lúčov. Okrem toho, že ochraňuje farebný tón, zároveň vo vlasoch udržiava aj hydratáciu a funguje tiež ako bariéra pred pôsobením chemických látok z vody na kúpaliskách.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

6. Novinkou, ktorá je na trhu niekoľko týždňov je edícia kozmetiky pod značkou známeho nemeckého dizajnéra, tvorcu pre Chanel a Fendi. Súčasťou línie sú napríklad rúže, paletka, očná linka a tiež maskara Karl Lagerfeld s intenzívnym čiernym odtieňom.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

7. Chladivý očný gélový krém Estée Lauder Resilience Lift Firming/ Sculpting Eye Creme má dlhodobo posilovať prirodzenú tvorbu kolagénu a elastínu. Rozjasňuje očné okolie a rozostruje vzhľad vrások a liniek. Pleť je pevnejšia, vypnutejšia a hladšia.
Odporúčaná cena: 70,40 eur, v sieti Marionnaud

8. V bohatej plejáde dekoratívnej kozmetike sa už čoskoro na slovenskom trhu objavia produkty floridskej značky Pretty Vulgar. Jej ponuka je bohatá a fanúšikovská základňa za oceánom naozaj veľká. Náš tip je paletka, ktorá ponúka množstvo odtieňov na experimentovanie s letným líčením.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji v sieti Douglas

9. Súčasťou najnovšej kolekcie Mirage Noir (bronzingových edicií pod značkou MAC) je aj bronzer s bohatou farebnou plejádou, ktorý dokáže na tvári vyčariť naozaj zaujímavý farebný efekt. Pleť je upravená, zároveň lesklá a pôsobí opálene.
Odporúčaná cena: 32 eur

10. Leto si pýta hydratáciu pleti, niekedy aj skutočne intenzívnu. Odporúčania odborníkov teda často smerujú ku séram a medzi nimi je tento mesiac novinkou (okrem luxusného Chanel) aj hydratačné sérum Vichy Aqulia Thermal. Pleť hĺbkovo hydratuje, je svieža, jemnejšia, revitalizovaná a jemné linky sú menej viditeľné.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

11. Čierna magnetická maska Payot Uni Skin Magnetique pracuje na báze magnetizmu – textúra obsahuje magnetit, ktorý zachytí nečistoty a následne ich môžete sami odstrániť pomocou priložené magnetu. Pokožku detoxikuje a rozjasňuje, aplikuje sa jeden až dvakrát týždenne.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #vôňa #kozmetika #pleť #novinky #maska #dekoratívna kozmetika #rúž #hydratácia #jún #gél #emulzia

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....