Keď sa krstia kráľovské deti! Madeleine, Kate či Charlene... Ktorá bola naj?

Nielen svadby, ale aj kráľovské krsty sa tešia značnému záujmu verejnosti. Aj to je jeden z dôvodov, prečo si členky kráľovských rodín nechávajú na svojom vzhľade zvlášť záležať aj počas tejto významnej udalosti. S pokrsteným bábätkom v náručí potom s úsmevom pózujú fotografom.

16.06.2018 11:00
debata (5)

Pred pár dňami si Švédsko užilo krst tretieho potomka princeznej Madeleine a jej manžela, finančníka Christophera O'Neilla, malej Adrienne. Usmiata mama si tento okamih vychutnala v luxusnom módnom kúsku z dielne Giambattista Valli, pričom nezabudla ani na efektnú ozdobu hlavy.

Princezná Madeleine počas krstu princeznej... Foto: SITA/AP, Henrik Montgomery
Princezná Madeleine Princezná Madeleine počas krstu princeznej Adrienne v šatách Giambattista Valli spolu s manželom Christopherom O'Neillom a ich deťmi, princeznou Leonore a princom Nicolasom.

Na krst tretieho potomka vojvodkyne Kate a princa Williama si ešte budeme musieť nejaký čas počkať. V roku 2015 sa hrdá a usmiata mama predviedla v skvelej forme počas krstu princeznej Charlotte, kedy mala na sebe slonovinovo biely kabátik Alexander McQueen.

V nedeľu poobede pokrstili v kostole svätej... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Christening V nedeľu poobede pokrstili v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk princeznú Charlotte - šťastní rodičia, Kate a William.

V roku 2015 pokrstili princ Albert a jeho manželka, kňažná Charlene, ich dvojičky, Jacquesa a Gabriellu. Charlene zvolila na tento deň bielu farbu šiat, ktoré mali výrazne nariasenú sukňu.

Monacký knieža Albert II. a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Monako - princ - krst - dvojičky Monacký knieža Albert II. a jeho manželka - princezná Charlene pózujú médiám po krste ich potomkov - dvojičiek - princa Jacquesa Honoere Rainiera a princeznej Gabrielly Therese Marie.

Na krst druhorodeného potomka, syna Gabriela, sa v roku 2016 švédska princezná Sofia neobliekla do dizajnérskeho kúsku, ale zvolila kroj pochádzajúci z kraja, kde sa narodila.

Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma... Foto: royalcourt.se
princezná Sofia Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma synmi na oficiálnych záberoch po krste švédskeho princa Gabriela.

V roku 2016 švédska korunná princezná Viktória spolu s manželom, princom Danielom, pokrstili svoje druhorodené dieťa, princa Oscara. Viktória zvolila efektné čipkované biele šaty v dĺžke po kolená, ktoré doplnila šik klobúčikom.

Princezná Victoria počas krstu princa Oscara v... Foto: SITA/AP, Jonas Ekströmer
Princezná Victoria Princezná Victoria počas krstu princa Oscara v roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krst

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...