Spotené a ubolené chodidlá v lete? Treba im podať pomocnú ruku!

Je to tu! Letné a teplé počasie dáva zabrať nášmu telu. Zvýšené potenie sa prejavuje napríklad aj pri nosení obuvi. Občas je výsledkom dokonca zápach nôh.

03.06.2018 08:00
Otlaky a boľavé nohy z nových topánok nie sú... Foto:
Otlaky a boľavé nohy, ale aj spotené chodidlá - to je celkom častý problém leta.
debata (1)

Hoci nežné pohlavie má v porovnaní s mužmi väčšiu výhodu, keďže si môže v rámci pracovnej etikety dovoliť často aj otvorenú obuv, problém s potením sa mu nevyhýba. Na rukách a chodidlách sa nachádza vôbec najviac potných žliaz a aj preto sa v lete často potýkame s pocitom lepkavých a spotených rúk a nôh. Ak topánky nosíme naboso, tento problém môže byť ešte intenzívnejší.

Prípravky na ošetrenie nôh. Foto: archív značiek
Prípravky na ošetrenie nôh. Prípravky na ošetrenie nôh.

Riešením v tomto prípade môžu byť rozličné prípravky, ktoré majú okrem funkcie dezodorantu aj protipotivé účinky či napríklad chodidlá zjemňujú, hydratujú a chránia. Skvelým pomocníkom v lete sú tiež produkty, ktoré majú chladivý účinok. ˇ

Či už ich použijete ráno pred odchodom do práce, alebo si pravidelne budete nohy rozmaznávať večer pred spaním, určite sa vám odmenia pocitom komfortu.

Vyskúšať môžete napríklad: 1. Chladivý sprej na nohy s pomarančovou šťavou Feet Up od Oriflame, 7,90 eura, 2. Zvláčňujúci krém na nohy Dermacol Happy Feet Cream s olivovým olejom, panthenolom a vitamínom E, 2,65 eura, 3. Medicinálny kosodrevinový balzam na unavené chodidlá Allga San, od 6,30 eura

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #teplo #chodidlá #potenie #chladivý obklad

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...