Koketujete s ofinou? Tu sú štyri tipy pre vás!

Takmer každá žena sa už pohrávala s myšlienkou mať krásnu rovnú ofinu, sú ženy s vysokým čelom, ktoré sa jej nikdy nevzdajú.

05.06.2018 11:30
Sandra Bullock Foto:
Hodí sa aj herečke Sandre Bullock.
debata

Dobrá správa znie: Nikdy nevyje z módy! Tu sú tipy, ako sa o ňu čo najlepšie postarať a čo najjednoduchšie ju nastajlovať!

Naučte sa strihať si ju samy

Na rozdiel od žien, ktoré sa tešia z toho, keď im vlasy trochu podrastú, pre ženy s ofinou je to čisté peklo. Časové obdobie, kedy má totiž ofinka ideálnu dĺžku, je zvyčajne veľmi krátke. Ak sa spoľahnete na kaderníčku, pripravte sa na to, že ju budete s ofinou „otravovať“ asi tak raz za dva týždne. Preto si radšej kúpte kadernícke nožnice a naučte sa svoju ofinu strihať sama. Chce to len trochu praxe, aby ste dosiahli výsledok, po akom túžite.

Zaobstarajte si minižehličku

Nepotrebujete žiadnu guľatú kefu a fén do druhej ruky, aby ste si vyčarovali peknú ofinu. Napokon, moderná je teraz úplne rovná, a tá sa podarí s každou žehličkou. Ak to so svojou ofinou myslíte skutočne vážne, zaobstarajte si minižehličku, ktorá sa hodí do každej kabelky, aj tej menšej.

Používajte zmatňujúce papieriky

Kto by ich nepoznal! Zmatňujúce papierky pôsobia ako pijaky. Odstránia nadbytočný maz a postarajú sa o matný efekt. Veľa žien s ofinou bojuje s nečistou pleťou na čele, pretože sa na pokožku dostáva málo vzduchu. Okrem toho ju dráždi aj lak na vlasy – výsledkom sú vyrážky. Najlepšie je s líčením to nepreháňať a občas použiť zmatňujúci papierik. Postará sa o nadbytočný maz bez toho, aby pokožku vysušil.

Umývajte si len ofinu

Každá žena, ktorá nosí ofinu, pozná ten problém: Občas sa tej ofine nedá odolať a zas a znovu do nej zavítame prstami. Výsledkom je mastná, nerovná, škaredá ofina. V prípade, že si vlasy neumývate každý deň, ofina to od vás bude vyžadovať. Jednoducho, umyte si ju nad umývadlom každé ráno, použite len jemný šampón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mastná pleť #ofina #žehlička #nožnice #vysoké čelo

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....