Obočie podľa Sereny Williams: Trik pre tmavovlásky!

Serena Williams je nielen vynikajúca tenistka a dobrá mama, ale aj štýlová dáma. Najnovšie prezradila niektoré zo svojich skrášľovacích tajomstiev.

30.05.2018 13:00
Serena Williams Foto: ,
Tenistka Serena Williams.
debata

Najmä pre tmavovlásky

Je úžasná a silná mama (bábätko sa volá Olympia). Po krátkej prestávke od športu pracuje na svojom návrate na tenisový kurt. 23-násobná víťazka Grand Slamu má všetko pod kontrolou. A zdá sa, že jej skrášľovacia rutina funguje tiež. V rozhovore pre New Yourk Times prezradila 36-ročná žena trik, ktorý ocenia predovšetkým tmavovlásky.

Vylepšite ho korektorom

Williams, ktorá to v súkromí so šminkami vôbec nepreháňa, však nevyjde z domu bez úpravy obočia. Zvyčajne siahne po ceruzke od Anastasie Beverly Hills, no keď ju raz nemala, napadla jej vynikajúca myšlienka. Odvtedy používa maskaru namiesto gélu na obočie. Pravdaže, Serene sa to hodí, pretože má tmavé vlasy, ale aj v prípade, že chceme, aby bolo obočie dominantné, tenistka má tip: Jednoducho ho vylepšite korektorom!

Ďalšie tipy od Sereny

Čo hovoríte? Nie je tento trik geniálny a navyše lacný? Okrem toho v rozhovore ešte porozprávala o tom, že používa zásadne len vodeodolnú špirálu a nevyjde z domu bez toho, aby sa od hlavy po päty nenatrela opaľovacím krémom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tmavé vlasy #obočie #maskara #opaľovací krém #ceruzka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...