Nalíčená ako nádherná Cate Blanchett? Takto to zvládnete aj sama!

Herečka Cate Blanchett je čerstvá oslávenkyňa. V pondelok 14. mája mala 49 rokov. Napriek tomu vyzerá famózne a na červenom koberci v Cannes berie dych.

17.05.2018 11:00
debata
Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett. Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett. Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett.

Treba podotknúť, že austrálska rodáčka síce predvádza veľkolepé večerné kreácie, ale jej líčenie aj úprava vlasov sú veľmi striedme – na pohľad decentné a elegantné. Kým o väčšinu hviezd na podujatí sa starajú značky ako L'Oreál Paris či Dior Parfums, dvojnásobná držiteľka Oscara je tvárou parfumov Armani. A o jej líčenie sa starajú práve odborníci z Giorgio Armani Beauty. Popis jedného z jej líčení prinášame nižšie.

Pleť

Základom je kvalitný krém. V tomto prípade bol použitý ľahký gélový krém s anti-ageingovými vlastnosťami Crema Nera Supreme Reviving Cream. Pokožku vypne a zároveň ju hydratuje, dodáva jej jas a zdravý vzhľad. Pri použití mejkapu sa najprv odborníci pohrali s použitím primeru a korektoru na zamaskovanie drobných nedokonalostí. Nasledoval mejkap Luminous Silk v odtieni číslo 3, pomerne svetlom, keďže Blanchett má veľmi svetlú pokožku. Ide o veľmi ľahký krycí krém s hodvábnym dotykom, ktorý na pokožke nevidieť, no pritom má skvelé krycie schopnosti.

Oči

Práve na očí bol pri líčení na premiéru filmu Studená vojna kladený najväčší dôraz. Vizážista sa pohral s kombináciou hneď niekoľkých farebných tónov. Pod obočím je použitý očný tieň Eye Tint Eyeshadow v tóne Gold Ashes (číslo 12) a na očných viečkach Camel Smoke (odtieň 23). Na viečkach bol potom tiež použitý očný tieň Eyes to Kill Eyshadow – na najväčšej ploche tón 6, na línii mihalníc odtieň číslo 2. Mihalnice zvýraznila maskara Black Ecstasy Mascara – v tóne Obsidian.

Pery

Jemné a nežné – akoby len zľahka pretreté takmer bezfarebnou emulziou. Blanchettovej ústa ozdobil odborník použitím rúžu Rouge D'Armani v tóne Alexandrie (508). Predtým bola na pery ešte nanesená tužka na pery.

Výber prípravkov, ktoré boli použité na tvár... Foto: archív značky
Výber prípravkov, ktoré boli použité na tvár Cate Blanchettovej. Výber prípravkov, ktoré boli použité na tvár Cate Blanchettovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cate Blanchett #Cannes #líčenie #postup #očné tiene #pery #Giorgio Armani

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...