Májové novinky lákajú na zmatnenú pleť aj žiarivý lesk vo vlasoch

S novým mesiacom je svet ženskej krásy opäť bohatší o ďalšie novinky. Hitom budú nepochybne zmatňujúce prípravky či rozjasňujúca dekoratívna kozmetika.

16.05.2018 07:00
debata
zväčšiť Novinky v kozmetika na mesiac máj prinášajú... Foto: archív značiek, koláž: zg
Novinky v kozmetika na mesiac máj prinášajú všehochuť. Novinky v kozmetika na mesiac máj prinášajú všehochuť.

S príchodom horúcich dní je už načase myslieť na solárnu ochranu, horúce počasie zároveň tiež prináša problém s potením a leskom v tvári. Aj preto sa na kozmetickom trhu objavuje stále viac prípravkov, ktorých úlohou je riešiť podobný problém. Otestovať si, či sa im to darí, môžete sami. Výrobcovia, samozrejme, sľubujú aj nemožné.

1. Multifunkčná pleťová starostlivosť Botanical Balm od Garnier umožňuje použitie tromi spôsobmi – ako denný krém pre ochranu, nočný krém pre regeneráciu a masku pre výživu pleti. Zloženie obsahuje 96% ingrediencií prírodného pôvodu a je vhodný pre suchú a unavenú pokožku.
Odporúčaná cena: 6,49 eura

2. Čierna textilná maska Pure Charcoal od Garnier obsahuje výťažky z čierneho čaju a tiež čierne uhlie, kyselinu hyaluronovú, glycerín alebo koncentrované sérum, ktoré spoločne s extraktom z čierneho čaju pleť čistia, zmatňujú a zároveň intenzívne hydratujú. Maska je vhodná pre všetky typy pleti.
Odporúčaná cena: 2,49 eura

3. Esencia s púdrovým efektom Erborian Séve de Bamboo Matte je prírodný hydratačný prostriedok a v Kóreji sa používa pre zlepšenie kvality pleti. Znižuje výskyt pórov vďaka matujúcemu púdrovému efektu, pleť vyplňuje a dodáva jej energiu. Absorbuje prebytočný maz po celý deň.
Odporúčaná cena: 38,90 eura

4. Bublinky pracujú na tom, aby odstránili prebytočnú nečistotu a vyčistili póry. Sú súčasťou hydratačnej a vyživujúcej masky Biovéne Bubble Mask infuzovanej kyslíkom. Predáva sa v sieti Marionnaud.
Odporúčaná cena: 15,90 eura

5. Sérum Sachujuan Shine Serum s kombináciou vysokej dávky panthenolu a proteínov a minerálov z morských rias sľubuje dodať vlasom výrazný lesk. Zároveň zaceľuje poškodené končeky, čiže vlasy sú hladšie a viac odrážajú svetlo. Sérum tiež poskytuje vlasom ochrannú vrstvu, čím ich chráni pred ďaľším poškodením. Predáva Beautysecret.sk.
Odporúčaná cena: 24 eur

6. Jas a príťažlivý vzhľad sľubuje dodať púder v štvofarebnej palete Fourever Glow Highlightning Powder od Elizabeth Arden. Môže sa používať po jednotlivých odtieňoch, alebo nanášať na pleť v kombinácii všetkých štyroch tónov. Predáva Marionnaud.
Odporúčaná cena: info v predaji

7. Novinkou z dielne britskej značky Jo Malone je voňavá kombinácia ruže a bieleho mošusu Rose & White Musk Absolu, vo vôni nechýba ani ambra, tóny damašskej ruže či ružovej vody a bohatým obsahom ružových tónov sa táto novinka bude radiť medzi najkvetnatejšie vône leta.
Odporúčaná cena: info v predaji

8. Pre dámy, ktoré nebýva každodenné umývanie vlasov, je určená novinka v podobe suchého šampónu Magic Shampoo. Výrobca sľubuje, že nezanechá absolútne žiadne stopy vo vlasoch. Teda okrem príjemnej vône. Pri nej si možno vybrať hneď z piatich rozličných variácií.
Odporúčaná cena: 5,49 eura

9. Zmatňujúci pleťový krém na opaľovanie Nivea Sun s ochranným faktorom 30 má ľahké, hydratačné zloženie. Pokožku zmatní na dlhý čas a odstraňuje z nej prebytočný maz.
Odporúčaná cena: 7,45 eura

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #líčenie #kozmetika #pleť #novinky #maska #krém #lesk #zmatňovanie

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...