Slnečné okuliare podľa hviezd Hollywoodu? 7 inšpirácií, ktoré nesklamú!

Hoci módny trend posledných mesiacov hovorí jasnou rečou - celebrity nosia miniatúrne úzke okuliare veľmi geometrických a hranatých tvarov, slávne hollywoodske ikony na to majú celkom iný názor.

14.05.2018 07:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Fan Bingbing, Marion Cotillard,... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečky Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penelope Cruz a Lupita Nyong'o predstavili film 355. Zľava: Herečky Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penelope Cruz a Lupita Nyong'o predstavili film 355.

Na filmovom festivale v Cannes sa objavilo už niekoľko legendárnych herečiek a dám, ktoré patria k hollywoodskej elite. Všetky zhodne predviedli „slnečný“ štýl v duchu hollywoodskeho maskovania sa.

Áno, tušíte správne, reč je o masívnych a veľkých slnečných okuliaroch, ktoré dostatočne dokážu zakryť oči aj očné okolie, vyzerajú dramaticky, zároveň elegantne a efektne. Na lide v Cannes sa v nich predviedlo hneď sedem slávnych žien. Jedna dáma, francúzska herečka Marion Cotillard, je predsa len ženou, ktorá má rada módne experimenty. Ale aj jej model rozhodne stojí za inšpiráciu.

Všetkých sedem žien a detaily ich slnečných okuliarov nájdete v galérii nižšie.

Herečka Jessica Chastain a jej model slnečných...
Prezidentka poroty a dvojnásobná držiteľka...
+5Herečka Penelope Cruz so slnečnými okuliarmi z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #móda #Penelope Cruz #Cannes #trend #slnečné okuliare #Marion Cotillard #inšpirácia #Cannes 2018

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...