Červená a modrá! 9 inšpirácií, ako nosiť túto nesmrteľnú kombináciu

Je to priam nesmrteľná kombinácia - niekto si povie, že možno aj trochu nudná, ba priam prvoplánová. Ale červená s modrou sa dá nosiť aj nápadito!

03.05.2018 09:00
debata

Spojenie dvoch odtieňov, ktoré mimochodom obsahuje aj slovenská vlajka, sa v móde vyskytuje pomerne často. Pri pohľade na britskú herečku Claire Foy, ktorá volila jednoduchú kombinácia košeľovel blúzky s epoletami a červených nohavíc nás napadlo vyskúšať sa pozrieť na túto farebnosť aj v iných stylingových možnostiach. A veruže inšpirácií by sa našlo dosť. Nech sa páči, tu sú jedna za druhou!

Claire Foy

Aj britská herečka Claire Foy stavila na trend... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Aj britská herečka Claire Foy stavila na trend kombinovania červenej a modrej. Je to skôr stávka na klasiku, jednoduchá blúzka doplnená širšími nohavicami so zvýrazneným štepovaním, ktoré dopĺňajú sandáliky známej talianskej značky Gucci. Jednoduché, komfortné, efektné.

Inšpirácia 1

Jednoduchá kombinácia, ktorá je taká efektná,... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Jednoduchá kombinácia, ktorá je taká efektná, že ju uplatníte v práci aj na voľný (spoločenský) čas. Zavinovacia belasá blúzka doplnená elegantnými nohavicami v šarlátovej farbe je stávka na istotu. Model na snímke H&M.

Inšpirácia 2

Spojenie červenej a modrej v grafických a... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Spojenie červenej a modrej v grafických a geometrických vzoroch zvyčajne evokuje námorníckú estetiku. V tomto prípade je to klasická košeľová blúzka, ktorú hravo dopĺňa sukňa s jemným vzorom. Práve vzor na sukni v kontraste s prúžkami dodáva celkovému stylingu šmrnc. A modrá s červenou nepôsobia v žiadnom prípade nudne. Model na snímke Lindex.

Inšpirácia 3

Spojenie červenej a modrej v grafických a... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Spojenie červenej a modrej v grafických a geometrických vzoroch zvyčajne evokuje námorníckú estetiku. Ale nemusí! Na týchto šatách s plisovaním a diagonálne či v rozličných smeroch umiestnených prúžkoch funguje prezentácia obľúbenej farebnej dvojkombinácie na jednotku. Model na snímke Liu Jo.

Inšpirácia 4

Hravosť a popová estetika spojená so ženskou... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Hravosť a popová estetika spojená so ženskou eleganciou - aj tak sa dá kombinovať červená farba s modrou. Prúžkované tričko s potlačou známeho nealkoholického nápoja v kombinácii s elastickou modrou sukňou zdobenou športovým lemom - tomu sa hovorí hra so športovým motívom. Farebnosť ukážkovo ladí a pritom nie je nudná. Look pochádza z dielne značky Pinko.

Inšpirácia 5

Kontrast modrej a červenej sa veľmi často... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Kontrast modrej a červenej sa veľmi často stretáva vo vzoroch - po prúžkoch sú to najčastejšie kvetiny, pričom základná farebnosť je zvyčajne ešte doladená bielou. Podobný model šiat môžete nosiť nakombinovaný s nohavicami, podobne ako modelka, ale tiež bez nich, napríklad so sandálikmi na vysokom podpätku. Model na snímke Reserved.

Inšpirácia 6

Azda niet jednoduchšej kombinácie v spojení... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Azda niet jednoduchšej kombinácie v spojení červenej a modrej farby, ako je kombinovanie výrazného topu s denimovými nohavicami. Je to mladistvé a svieže, zároveň dostatočne komfortné na celodenné fungovanie. Look na obrázku je značky Mohito.

Inšpirácia 7

Športová a pritom neprehliadnuteľná. Mladá dáma... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Športová a pritom neprehliadnuteľná. Mladá dáma môže voliť aj kombináciu červenej s jasnomodrým odtieňom kráľovskej modrej. Uvoľnený strih úpletu, ktorý zdobí detail šnurovania. Ten sa nachádza aj na samotných nohaviciach. Look z kolekcie Desigual.

Inšpirácia 8

Červenej naozaj veľa netreba - niekedy postačí... Foto: archív značky
červená a modrá - 9 kombinácií ako ich nosiť! Červenej naozaj veľa netreba - niekedy postačí v jemnom vzore na košeľovej blúzke a na doplnkoch. Podobne ako je to pri tomto "maskulínnom" retro looku z dielne značky Bimba y Lola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #móda #Modra #červená #trend #inšpirácia #ako ich nosiť #kombinácia

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...