7 (domácich) topmodeliek a ich partneri: Pozrite sa, to sú ale fešáci!

Zvykne sa hovoriť, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na svete. A my protestovať nebudeme. V prípade domácich topmodeliek však platí ešte jedna pravda...

02.05.2018 07:00
debata

Zdá sa, že slovenské (a aj dve české krásky, ktoré sme pridali do výberu) dievčatá, hviezdy z módnych mól, majú rady po svojom boku aj príťažlivých mužov. Potvrdzuje to krásna Michaela Kocianová, ale aj jej kolegyňa Adriana Čerňanová či napríklad česká modelka Denisa Dvořáková, dnes už Hromkovičová.

Adriana Čerňanová a Adam Senn

Priateľ topmodelky Adriany Čerňanovej je sám modelom a tiež príležitostným hercom. Chváliť sa môže vypracovaným telom a svalmi ako z atletickej súťaže, ale tiež charizmatickou tvárou. Na záberoch so sexy blondínkou vyzerajú spolu naozaj ako z plagátu na „dokonalosť“.

Happy Valentines You have taken my heart around the world since day one! -Yours Truly-

Príspevok, ktorý zdieľa ADAM SENN (@adamsenn),

It’s 5 O’clock somewhere. @jonathanglynnsmith #France #HotelDucap

Príspevok, ktorý zdieľa ADAM SENN (@adamsenn),

Michaela Kocianová a Arran Yentob

Už niekoľko rokov je polovičkou slovenskej topmodelky Michaely Kocianovej anglický finančník Arran Yeontob. Hoci jeho životom sú obchody a peniaze, pokojne by sa uživil aj ako model. Príťažlivé črty tváre, bezchybná pleť, oslnivý úsmev – Yentob po boku trenčianskej krásky rozhodne nezostáva v tieni.

#Mykonos @arranyentob

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova),

Erika Palkovičová a Marián Luscon

Kráska z reklám na značky ako La Roche Posay patrí medzi najvyhľadávanejšie slovenské modelky v oblasti „beauty“. A beauty, teda krása, alebo ak chcete, príťažlivý mužný vzhľad, bola určite aj jedným z kritérií pri výbere priateľa, ktorým je obchodný manažér Marián.

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Alki Palkovicova (@eripalko),

Najradšej je keď ju oblizujem

Príspevok, ktorý zdieľa Marian Luscon E+M (@alki81),

Denisa Dvořáková a Martin Hromkovič

Česká topmodelka a slovenský športovec sa radia k párom s najdlhšou históriou. Zoznámili sa ešte v začiatkoch Denisinej kariéry a odvtedy vraj už mali oči len jeden pre druhého. Dôkazom je nepochybne aj fakt, že česká hviezda z titulnej strany Vogue sa za slovenského futbalistu aj vydala a dnes má priezvisko Hromkovičová.

#NelaTheCocker

Príspevok, ktorý zdieľa Denisa Hromkovičová Dvořáková (@denisadvorakova),

Bára Podzimková a Albert Černý

Hviezda prehliadok Chanel, Valentino či Christian Dior síce cestuje niekoľko mesiacov v roku, ale na vzťahu s hudobníkom Albertom sa to zatiaľ nepodpisuje. Ako ukazujú momentky na Instagrame, dvojica si užíva každú voľnú chvíľu a spolu tvorí naozaj pár na pohľadanie. Žeby Podzimková skúsila dohodiť partnera do agentúry?

My boy is a better model than i am thanks for the pic @ille_gal

Príspevok, ktorý zdieľa BARA (@barborapodzimkova),

Michaela Gabriel Hlaváčková a Martin Gabriel

Slovenskú topmodelku preslávil doma aj fakt, že je vnučkou známeho herca. Možno aj preto však o svojom súkromí dlho hovoriť nechcela. S partnerom Martinom Gabrielom, ktorý je spolumajiteľom cestovnej kancelárie, však občas zverejní záber spokojnej partnerky a matky. Konieckoncov, dvojica už vychováva spolu dve ratolesti. A hoci Gabriel nie je fešák z reklamy ako napríklad Adam Senn, nepochybne zaujme aj iné dámy svojím sympatickým a srdečným úsmevom či chlapskou charizmou.

Karel Gott má koncert “Pošli to dál”...!

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Hlavackova (@michaelahlava),

Linda Nývltová a Luca Capula

Kedysi randila s moderátorom Sajfom, dnes už vídať krásnu bratislavskú rodáčku po boku šarmantného talianskeho podnikateľa. Capula pracuje v IT oblasti a je Talian každým kúskom tela, aj typickým módnym milánskym štýlom.

Thank you @absolutelyx @treatsmag for hosting such beautiful #oscar night

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Nyvltova (@lindanyvltova),

Všetky slovenské topmodelky zastupuje agentúra Elite Model Managment, ktorá každoročne organizuje kastingy v rámci modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. Ani tento rok nie je výnimkou. Kastingy sa budú konať v dňoch od 3. do 12. mája v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky. Do súťaže sa môžu prihlásiť dievčatá vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a mladí muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm. Ambasádorkou súťaže je topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude sprevádzať všetkými kastingami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #muži #partner #Instagram #Michaela Kocianová #topmodelka #Adriana Čerňanová #fešák #Erika Palkovičová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...