Aby farba vlasov nevybledla? Odborníčka radí, toto musíte urobiť!

Slávna hair-štylistka Lorri Goddard pracovala s hviezdami ako Charlize Theron, Reese Witherspoon či Rosie Huntington-Whiteley. Jej umenie farbenia vlasov je svetoznáme. A čo hovorí o trendoch tohto roka?

30.04.2018 11:00
farbenie vlasov po domácky Foto:
Farbené vlasy si pýtajú aj náležitú ochranu.
debata

V rozhovore pre US Weekly magazín prezradila odborníčka, že po rokoch dominancie popolavých a chladných tónov sa vracajú opäť do pozornosti tóny teplých farieb. „Maslová, svetlá blond či karamelová budú v kurze,“ uviedla.

Ženy často riešia, ako ochrániť počas teplejších mesiacov farbu kolorovaných vlasov. Podľa Goddardovej sa niekedy ťažko dá predchádzať zmene farby, pretože na vlasy pôsobí množstvo faktorov v rámci okolitého prostredia – či už je to znečistenie ovzdušia alebo slnečné a UV žiarenie. Pomocou však môžu byť produkty určené na ochranu vlasov, ktoré treba aplikovať pravidelne – buď po umývaní, alebo denne.

„Tiež by sme si mali uvedomiť, že farbeným vlasom škodí príliš horúca voda. Ak nechcete, aby farba bledla, mali by ste si vlasy umývať chladnejšou vodou,“ tvrdí odborníčka pre US Weekly.

Ochranu budú vlasy potrebovať aj v blížiacej sa letnej sezóne kúpalísk. Proti vode plnej chlóru je dobré využívať konkrétne produkty, ktoré vlas chránia pred prenikaním chemických látok dovnútra. Vzhľadom na fakt, že Goddard je ambasádorkou značky Morrocanoil, radí produkty z jej dielne. Na trhu však nájdete aj iné značky, ktoré majú podobné ošetrovacie a ochranné kúry k dispozícii.

debata chyba

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...