Dokonalý jas pokožky? Toto jedáva Meghan Markle, aby jej pleť žiarila

Jej krása je témou mnohých článkov a hoci sa čoskoro stane princeznou, za posledné mesiace je z nej najmä ikona ženských magazínov. Meghan Markle zaujme krásnou tvárou a rozžiarenou pleťou.

24.04.2018 07:00
debata
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018.

Podľa nemeckej mutácie magazínu Vogue je tajomstvom krásnej pokožky 36-ročnej americko-kanadskej herečky nielen genetika, ale aj veľmi zdravá a vyvážená strava. Markle si vraj veľmi často pripravuje rozličné zeleninové alebo ovocné vitamínové mixy.

Medzi jej najobľúbenejšie potraviny údajne patria bobule acai. Tie už sú dávnejšie považované za tzv. super-potravinu, ktorej benefity dokážu prospievať telu zvnútra, ale aj v rámci vonkajšej stránky. Keďže ide o potravinu s vysokým obsahom anti-oxidantov a tiež množstvom protizápálových látok, jej benefity pre pokožku sú neoddiskutovateľné. Acai obsahujú vitamín A, C aj E, vitamíny skupiny B, rastlinné steroly, antokyanín či polyfenoly, horčík, mangán, draslík či omega kyseliny.

Markle sa ešte v časoch svojej hereckej kariéry zdôverila magazínom so svojím obľúbeným receptom na zdravé raňajky. Pripravuje si misku, v ktorej sa kombinujú bobule acai (pyré z nich) s mandľovým mliekom, kokosovými vločkami, banánom a mrazeným bobuľovým ovocím. Všetko stačí zmiešať v mixéri a vytvoriť si tzv. smoothie. Ak si niekto chce takéto jedlo ochutiť nasladšie, stačí pridať lyžičku medu. Výsledok pravidelnej konzumácie tohto jedla sa vraj podpíše práve na žiarivej pokožke a mladistvejšom vzhľade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #zdravie #acai #pleť #Meghan Markle

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...