Výrazné líčenie je v kurze. Čo radí odborníčka? Pozor na toto, dámy

Už záver roka 2017 a prvé mesiace roka 2018 naznačili, že sa populárnym opäť stalo výraznejšie líčenie.

22.04.2018 11:00
debata (1)
Jemné líčenie s leskom a bronzom bude... Foto: L´Oreál Paris
Jemné líčenie s leskom a bronzom bude prirodzenejšie ako ťažké a výrazné mejkapy. Jemné líčenie s leskom a bronzom bude prirodzenejšie ako ťažké a výrazné mejkapy.

K slovu sa opäť dostali odtiene ako modrá či zelená na očiach. Nosia sa aj tmavé rúže na perách či dokonca experimentálne farby ako je fialová alebo metalické lesky. Vizážistka Renáta Zelinková, ambasádorka značky L'Oreál Paris však tvrdí, že ženy by mali byť s podobným líčením opatrné.

„Ak sa žena v mejkape dobre neorientuje, ak si nie je istá, že ho dokáže správne naniesť, kombinovať, radšej nech si zvolí jemnejšie farby, slabšie líčenie. Určite bude vyzerať lepšie, upravene a jemne, ako keď bude experimentovať a dá si napríklad spomenuté modré očné tiene,“ uviedla pre Pravda.sk.

„S nimi môžete vyzerať dobre, ale ľahko môžete aj veľa pokaziť. Je dôležité zistiť, aký odtieň vám pristane. Ak sa ho už rozhodnete použiť, skúste radšej najprv len na spodné viečko. Pre denné nosenie je vhodnejšie jemnejšie líčenie,“ upozornila.

Sama je viac fanúšikom jemnejších a nahých mejkapov. Aj tie sa však objavujú s prídavkom rozjasňujúcich a lesklých čiastočiek, ktoré potom tvári dodávajú okrem jasu aj farebnosť. Zelinková odporúča bronzové odtiene, ale napríklad aj jemné marhuľové tóny s leskom či nádychom zdravej ružovkastej farby.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Modra #líčenie #rúž #Renáta Zelinková #pery #viečka #trik #výrazné farby

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...