5 variácií, ako nosiť nohavicový kostým na jar 2018! Toto musíte vidieť

Patrí medzi najobľúbenejšiu pracovnú garderóbu ženského pohlavia. Je funkčný, elegantný, ale môže byť aj štýlový a komfortný.

18.04.2018 07:00
debata

Nohavicový kostým sa uplatňuje už roky v ženskom šatníku a nevyhneme sa mu ani v jarnej sezóne roka 2018. Teplejšie dni hlásia nástup svetlých tónov, pastelových farieb či výraznejších vzorov. My prinášame 5 variácií na to, ako by ste mohli skúsiť nohavicový kostým nosiť.

Príklad 1 – prúžky a dvojradové zapínanie

Prúžkovaný dezéne je populárny, pričom v lete... Foto: archív značky
5-krát nohavicový kostým - ako ho nosiť - jar a leto 2018 Prúžkovaný dezéne je populárny, pričom v lete nadobúda aj istú prímorskú atmosfréu - najmä, ak ide o farebné kombinácia svetlých tónov so zapojením belasej, červenej, losovej či svetlozelenej. Hoci väčšina žien pri sakách stavia na jednogombíkové variácie, experimentu s dvojradovým zapínaním sa nebráňte, bude to rozhodne osviežujúce.

Príklad 2 – pastelová variácia

Pastelové tóny sú v kurze, zaujímavý je... Foto: archív značky
5-krát nohavicový kostým - ako ho nosiť - jar a leto 2018 Pastelové tóny sú v kurze, zaujímavý je kontrast pastelovej s detailmi v čiernej alebo tmavosivej farbe. Takto sa dá nohavicový kostým pokojne využiť ako spoločenský odev - napríklad na májovú svadbu, ale pri triezvejšom stylingu ho poľahky zapojíte aj do pracovnej garderóby.

Príklad 3 – výrazný kvetinový vzor

Výrazný kvetinový vzor od hlavy až po päty?... Foto: archív značky
5-krát nohavicový kostým - ako ho nosiť - jar a leto 2018 Výrazný kvetinový vzor od hlavy až po päty? Neľakajte sa, skúste to. Funguje stále inšpirácia pyžamovou estetikou, ale materiály sú aj hutnejšie a pevnejšie, takže na postave držia lepšie tvar. Pokojne to však môžete skúsiť aj s kombináciou zavinovacieho saka a nohavíc v jemných splývavých materiáloch, či už ide o satén, alebo syntetický hodváb.

Príklad 4 – telové a béžové tóny, skrátené sako

Béžová farebnosť je v jarnej sezóne veľmi... Foto: archív značky
5-krát nohavicový kostým - ako ho nosiť - jar a leto 2018 Béžová farebnosť je v jarnej sezóne veľmi populárna. Strih skráteného saka a nohavíc, ktoré sú jemne nariasené v oblasti stehien, svedčí najmä vyšším postavám. Sako môžete kombinovať s jednoduchými tričkami, ideálne je elastické prevedenie, aby látka opticky nekazila dojem drieku, ktorý je vďaka dĺžke saka odhalený.

Príklad 5 – káro a ležérny športový strih

Károvaný vzor a ležérny strih v spojení s... Foto: archív značky
5-krát nohavicový kostým - ako ho nosiť - jar a leto 2018 Károvaný vzor a ležérny strih v spojení s odľahčeným materiálom - športová verzia nohavicového kostýmu sa dobre kombinuje napríklad s teniskami a ľanovým tričkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kostým #nohavice #jar-leto 2018 #nohavicový kostým

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...