Zbaliť chlapa na správny parfum? Čo má rád Strelec a čo vonia Býkovi?

Môžete si o tom myslieť svoje, ale parfumy či toaletné vody majú svoj význam vo vyvolaní dojmu príťažlivosti. Zaujímavosťou tiež je, že určité vône sú výnimočne príťažlivé pre konkrétne znamenia.

12.04.2018 07:00
Aká vôňa zaujme muža podľa znamenia horoskopu? Foto:
Aká vôňa zaujme muža podľa znamenia horoskopu?
debata (2)

Píše o tom aj portál Daily Mail, ktorý sa odvoláva na stránku Showerstoyou.co.uk. Jej zástupcovia analyzovali vlastnosti, ktoré sú prisudzované konkrétnym znameniam v horoskope a zároveň na vzorke 1440 respondentov urobili prieskum ich obľúbenej vône na opačnom pohlaví, pričom brali do úvahy znamenie jednotlivých účastníkov.

Výsledky sú zaujímavé a hoci ich nemožno brať celkom doslova, možno nezaškodí vedieť, akým parfumom prilákate k sebe muža narodeného v znamení Rýb či napríklad dominantného Leva alebo pokojnejšiu povahu v znamení Váhy.

Baran

Muža v tomto znamení priťahujú korenisté a sladkasté vône, môžu byť priam omamujúce. Portál Daily Mail radí ako kľúčový parfum na prilákanie Barana Black Orchid od Toma Forda. Podobný vnem však vyvoláva aj jeho ďalšia vôňa Velvet Orchid či napríklad parfumy ako Precious Oud od Van Cleef & Arpels. Ľuďom, ktorým sa páči Black Orchid, zvykne dobre voňať aj Shalimar od Guerlain či Crystal Noir od Versace

Býk

Drevnaté a púdrové nóty vo voniach lákajú toto znamenie, ktoré je veľmi senzitívne – mužov očarí Vol de Nuit od značky Guerlain, podobné účinky dosiahnete aj s Miss Dior od Diora či a parfumovanou vodou Chanel Coco.

Blíženci

Nemajú radi ťažké vône, práve naopak – zaujmete ich jemnými a nežnými tónmi, ktoré však majú dlhú trvácnosť. Portál Daily Mail radí vôňu Jimmy Choo – konkrétne Illicit. Podobne zafunguje aj Black Opium od Yves Saint Laurent či kultovka Sí od Giorgia Armaniho.

Rak

Florálne nóty v spojení s ovocnými výťažkami a arómou – takýto súzvuk zaujme muža v znamení Raka. Príkladom môže byť klasika J'Adore od Christian Dior, ale skúsiť to môžete aj s jeho ďalšími verziami či napríklad vôňami Crystal Bright od Versace alebo parfum Chloe od Chloe.

Lev

Výrazné sladké vône, v ktorých sa objavujú aj tóny „jedlých“ aróm ako je kakao, káva, vanilka či škorica – to všetko funguje na Leva. Zaujímavou voľbou zaujať muža v tomto znamení je už spomenutý Black Opium od YSL, ale tiež napríklad Hypnotic Poison od značky Dior alebo Lancome Tresór.

Panna

Mošus a kvetinové nóty v parfumoch a toaletných vodách zaujmú Pannu na prvý „čuch“. Skvelou voľbou môže byť Flower Bomb od Viktor & Rolf, alternatívou je La Vie est Belle od Lancome.

Váhy

Citrusové nóty v spojení s orientálnymi kvetinovými akordmi – také vône zaujmú muža v znamení Váhy. Coco Mademoiselle od Chanel je vraj stávkou na istotu, ale skúsiť to môžete aj s Narciso Rodrigouez for Her či Miss Dior z roku 2012.

Škorpión

Vášnivý, extrémny a súčasne prekvapivý je muž v tomto znamení a zaujmú ho vraj silné orientálne akordy kvetín a ovocia. Portál radí The One od Dolce & Gabbana, k čomu sa približuje Dior Addict či Calvin Klein Euphoria.

Strelec

Svieže kvetinové akordy a vodné (prímorské) nóty v parfumoch zaujmú Strelca. Skúsiť to môžete s Olympeou od Paco Rabanne, zaujímavou alternatívou bude Prada Candy či Elie Saab Le Parfum.

Kozorožec

Tento muž ocení vanilkové a drevnaté akordy vôní. Zaujme ho napríklad Manifesto od YSL. Alternatívou je napríklad Jean Paul Gaultier Classique.

Vodnár

Zelené svieže tóny tráv a rastlín sú pre Vodnára najatraktívnejšie a osloviť by ho mohol napríklad Chance od Chanel.

Ryby

Ambra a biele kvetinové nóty v intenzívnych parfumoch sú skvelým lákadlom. Dramatický Alien z dielne Mugler ho vraj okamžite očarí. Rovnako zabodujú ďalšie verzie tohoto slávneho parfumu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #vôňa #parfum #príťažlivosť #znamenie #horoskop

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...