Apríl láka na posilnenú pleť aj vône vzácnych kvetí: Toto je 9 noviniek!

Máme tu opäť nový mesiac a s ním aj výber noviniek, ktoré sa objavujú na trhu s dámskou kozmetikou. Nádielka je bohatá.

10.04.2018 07:00
debata
zväčšiť Novinky mesiaca apríl na trhu s dámskou... Foto: archív značiek, koláž: zg
Novinky mesiaca apríl na trhu s dámskou kozmetikou. Novinky mesiaca apríl na trhu s dámskou kozmetikou.

O priazeň žien sa uchádzajú nové parfumované vody, ale tiež množstvo výrobkov na pleť, ktorú túžime všetci mať zdravú, príťažlivú a čo najdlhšie mladistvo pôsobiacu. O to sa, samozrejme, niekedy môže zaslúžiť aj dôkladné a šikovné líčenie.

V trendoch na jar a leto 2018 sa darí klasike, rozjasneniu, ale tiež experimentom. Noviniek je omnoho omnoho viac, my sme klasicky vybrali traidčnú „deviatku“.

1. Parfumovaná voda Boucheron Tubéreuse de Madras je jednou z vôní exkluzívnej edície, ktorá obsahuje vzácne výťažky. Už ako napovedá názov, dominuje jej kvet tuberózy, pridáva sa ylang-ylang, kvet frangipani, vanilka či santalové drevo. Autorom vône je Christophe Raynaud a po svetovom uvedení minulý rok sa vôňa dostáva aj na Slovensko do siete Marioannaud.
Odporúčaná cena: 194,90 eura

2. Ďalšou voňavou novinkou jarnej ponuky je parfumovaná voda Modern princess z dielne značky Lanvin. Kombinuje tóny jablka Pink Lady a jazmínu, pridáva sa k nim frézia, vanilková orchidea či svetlé drevo. Hoci jar a leto si pýtajú ľahšie vône, táto prekvapí svojou jemnosťou a zároveň trvácnosťou a intenzitou.
Odporúčaná cena: 89 eur za 90 ml v sieti Fann

3. Túžba žien po očarujúcich mihalniciach trvá stáročia. Na trhu s riasenkami sa o ich priazeň uchádza novinka z dielne Max Factor – riasenka Dark Magic. Zakrivená kefka je navrhnutá tak, aby naniesla rovnomernú vrstvu po celom obvode mihalníc. Zloženie tvorí voda a prírodné vosky s farbivami, sľubuje trvácnosť farby po celý deň.
Odporúčaná cena: 15 eur

4. Sedem odtieňov pigmentov, ktoré sa miešajú so všetkými odtieňmi pokožky a vytvárajú tak ukážkový vzhľad a bezchybné krytie. Tak opisujú novinku s názvom 7 Lights Powder Illuminator zástupcovia japonskej značky Shiseido. Púder je zároveň ľahký a na jarnú sezónu ako stvorený.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji sietí Marionnaud

5. Súčasťou noviniek sú pravidelne aj produkty dekoratívnej kozmetiky. V nej sa už roky okrem klasiky hlási o slovo aj experiment. V tomto smere boduje značka NYX. Teraz napríklad prináša trblietavé pigmenty na viečka či pery Shimmer Down Pigment.
Odporúčaná cena: 6,90 eura

6. Nezmývateľný sprej pre obnovu farby vlasov Avon Advance Techniques dodáva vlasom intenzívnejšiu farbu a zároveň ich regeneruje. Kombinácia kvetinového oleja a technológie Color Shield vyživuje a hydratuje vlasové vlákna a udržiava farbu pre celé spektrum odleskov.
Odporúčaná cena: 7,80 eura

7. Expertný micelárny odličovač očí Nivea MicellAir má dvojfázové zloženie s olejmi a čiernym čajom. Účinný je aj pri odlíčení vodeodolnej riasenky a očných tieňov i liniek. Neobsahuje parfumácia ani farbivá, pred použitím je nutné dobre ním zatriasť a premiešať obsah.
Odporúčaná cena: 5,99 eura

8. Posilňujúci a vypĺňajúci booster Vichy Minerál 89 spája v sebe vodu z Vichy a kyselinu hyalurónovú. Jeho používanie sľubuje posilnenie kožnej bariéry, zlepšenie elasticity a tonicity pokožky. Kožu hydratuje a zároveň ju chráni pred znečistením.
Odporúčaná cena: info o cene v predaji

9. Dvojfázové sérum Biotherm Aquasource Aura Concentrate je určené na bežnú až suchú pleť. Sľubuje skoncovať s dehydrovanou pokožkou a oživiť jej jas a pevnosť. Obsahuje extrakt listov potočnice lekárskej. Dá sa používať ako sérum, intenzívna starostlivosť alebo ako prostriedok na rozjasnenie pokožky.
Odporúčaná cena: 56 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #žena #kozmetika #novinky #dekoratívna kozmetika #sérum #Lanvin #apríl #odličovanie #Shiseido #Vichy #Boucheron #Nivea

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...