Dekolt slávnej Sofie Vergary? Kedysi ho chcela rezať, takto sa oň stará dnes

Talianska herečka Sophia Loren si vraj pravidelne dekolt natierala olivovým olejom, aby vyzeral dokonalo a príťažlivo. Iná slávna Sophia, akurát s F, tiež patrí medzi hviezdy s ukážkovým výstrihom. Čo preň robí?

06.04.2018 07:00
Sofia Vergara Foto: ,
Kolumbijská herečka Sofia Vergara sa môže pýšiť ukážkovým dekoltom.
debata

Reč je o kolumbijskej rodáčke a seriálovej hviezde Sofii Vergara, ktorá oslávila už 45. narodeniny. Napriek tomu dokáže ohúriť pri pózovaní na červenom koberci svojou bezchybnou a oku lahodiacou ženskou figúrou.

V rozhovore pre magazín Shape sa kedysi Vergara priznala, že za kypré poprsie nebola vždy vďačná. Keď jej narástli ako tínedžerke odrazu prsia, bola vraj v šoku. „Vždy som bola štíhla a odrazu sa objavili tieto moje veľké prsiská,“ vyznala sa magazínu. Zvykla vraj mame hovorievať, že keď dovŕši osemnásť, pôjde na plastiku, aby si ich zmenšila.

Nestalo sa. Hoci niektoré médiá tvrdia, že hviezda už určite absolvovala korekčnú operáciu úpravy poprsia, jedno je isté, stále je štíhla a jej dekolt pôsobí prirodzene, no zároveň veľmi príťažlivo.

Herečka Sofia Vergara v šatách Vera Wang.
Kolumbijská diva Sofia Vergara vie, čo jej...
+8Herečka Sofia Vergara predviedla na premiére...

Vergara dlhoročne cvičí. Venuje sa však skôr hravejšej forme kardio aktivít. Kedysi navštevovala hodiny salsy, venovala sa tancu, ale tiež vyskúšala kardio programy, v ktorých nechýbali posilňovacie a spevňujúce techniky. Cvičenie a posilňovanie hrudníka má na programe niekoľkokrát týždenne.

Základom pre príťažlivý dekolt je však v jej prípade aj správna podprsenka. Vergara v minulosti uviedla na trh líniu výrobkov pre ženy s kyprejšími tvarmi. „Kedysi bola pre mňa podprsenka nočná mora,“ vyznala sa v rozhovore pred pár rokmi. Dôvodom bol diskomfort, nepríjemný pocit tlaku a odierania kože v podpazuší či na chrbte. Dnes veľmi dobre vie, že pre každú ženu je dobrá podprsenka ideálny základ.

V starostlivosti o poprsie vraj nechýbajú ani spevňujúce kozmetické prípravky a tiež domáce zábaly či pílingy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #cvičenie #starostlivosť #kozmetika #dekolt #Sofia Vergara #podprsenka #spevnenie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....