Pleťový zázrak skrytý v spreji? Čo všetko môže koži priniesť?

Upokojujúce, osviežujúce, regeneračné či dokonca liečivé? Áno, to všetko sa často pripisuje tzv. hmlám v spreji, ktoré sa používajú najmä s príchodom teplejších dní.

05.04.2018 15:00
Rozjasniť tvár je ľahké, treba vedieť len, kde... Foto:
Pleť si žiada hydratáciu.
debata

V ženskej starostlivosti o krásu si „voda“ v spreji našla svoje miesto už pred pár rokmi. Tie posledné však priniesli množstvo inovácií a tak sa na trhu ocitli aj produkty, ktoré obsahujú napríklad liečivú vodu, probiotiká, antioxidanty, aminokyseliny či dokonca striebro.

Všetky zložky majú pleti prospievať – niektoré pôsobia upokojujúco, iné ju chránia pred vplyvmi prostredia a voľnými radikálmi a ďalšie zasa pleť pripravia pred líčením na to, aby si zachovala svoju hydratáciu a zároveň žiarivosť.

Ak patríte k fanúšičkám produktov, ktoré vám už po krátkom čase odhalia svoje benefity, určite by ste niektorú z podobných vodných hmiel v spreji mali vyskúšať. Základ však spočíva v tom, aby ste našli produkt, ktorý bude vyhovovať vašej pleti. Potom už je to jasné – stačí streknúť párkrát denne a dodať tvári potrebnú hydratáciu aj pomoc.

Niektoré produkty sú najmä osviežujúce, alebo... Foto: archív firiem
chladivý efekt - leto a teplo - ako sa ochladiť v lete - kozmetika Niektoré produkty sú najmä osviežujúce, alebo upokojujúce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #hmla #sprej #vodná hmla

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...