Svadobná výzdoba pre Harryho a Meghan: Máme 6 inšpirácií pre vás!

Biele ruže, pivónie a náprstníky budú za necelých sedem týždňov zdobiť kaplnku svätého Juraja na hrade Windsor, v ktorej si áno povie britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle.

04.04.2018 09:30
debata
Floristka Philippa Craddock bude mať na... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Philippa Craddock Floristka Philippa Craddock bude mať na starosti kvetinovú výzdobu počas svadby Meghan Markleovej a princa Harryho.

Floristka Philippa Craddock bude podľa zástupcov Kensingtonského paláca pracovať aj s radom ďalších kvetín, ktoré v polovici mája v okolí kráľovského hradu západne od Londýna kvitnú.

Kaplnku a ďalšie miesta, na ktorých sa kráľovská svadba odohrá 19. mája, plánuje Craddock vyzdobiť nielen bielymi ružami, pivonkami a náprstníkmi, ale tiež vetvičkami brezy či kvetinami z okolia Windsoru. Na výbere sa podľa londýnskej floristky, ktorá pracovala aj pre rad módnych značiek, podieľali aj samotní snúbenci.

„Konečná podoba výzdoby bude reprezentovať ich dvoch ako pár, čo chcem vždy vo svojej práci dosiahnuť,“ uviedla známa kvetinárka. Výzdoba bude podľa jej slov „lokálna, sezónna a udržateľná“. Po svadbe rozdajú kvetinové aranžmány rôznym charitatívnym organizáciám.

Vy si môžete pozrieť aj naše inšpirácie, s ktorými by určite aj váš deň D mohol vyzerať nádherne a „kráľovsky“.

Tip 1

Svadobná kytica, ktorej základom sú nežné... Foto: SHUTTERSTOCK
Svadobná kytica, ktorej základom sú nežné odtiene a dopĺňajú ju zaujímavé detaily jarabiny. Svadobná kytica, ktorej základom sú nežné odtiene a dopĺňajú ju zaujímavé detaily jarabiny.

Tip 2

Biela farba patrí medzi najobľúbenejšie aj v... Foto: SHUTTERSTOCK
Biela farba patrí medzi najobľúbenejšie aj v rámci svadobnej výzdoby. Biela farba patrí medzi najobľúbenejšie aj v rámci svadobnej výzdoby.

Tip 3

zväčšiť Jednoduchá výzdoba svadobného stola s lúčnymi a... Foto: SHUTTERSTOCK
Jednoduchá výzdoba svadobného stola s lúčnymi a sušenými kvetmi. Jednoduchá výzdoba svadobného stola s lúčnymi a sušenými kvetmi.

Tip 4

zväčšiť Svadobná kytica vyrobená z pivónií a bielych... Foto: SHUTTERSTOCK
Svadobná kytica vyrobená z pivónií a bielych ruží Svadobná kytica vyrobená z pivónií a bielych ruží - môže byť inšpiráciou aj podľa kvetín, ktoré budú mať na svadbe princ Harry a herečka Meghan Markle.

Tip 5

zväčšiť Svadobná výzdoba môže mať rozličné podoby. Foto: SHUTTERSTOCK
Svadobná výzdoba môže mať rozličné podoby. Svadobná výzdoba môže mať rozličné podoby.

Tip 6

Náprstník je veľmi vďačná rastlina. Pracovať s... Foto: SHUTTERSTOCK
Náprstník je veľmi vďačná rastlina. Náprstník je veľmi vďačná rastlina. Pracovať s ňou v rámci kvetinovej výzdoby bude aj známa britská floristka, ktorá má na starosti výzdobu počas svadby princa Harryho a Meghan Markleovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #kytica #výzdoba #pivónia #ruža #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...