Módna ikona z kráľovskej rodiny? 3 inšpirácie podľa Meghan Markleovej

S oficiálnym potvrdením zásnub princa Harryho a herečky Meghan Markleovej sa z pôvabnej americko-kanadskej hviezdičky stala celebrita sledovaná na každom kroku. Pre módnych nadšencov sa zároveň stala novou modlou.

03.04.2018 07:00
debata

Pohľad na 37-ročnú brunetku, ktorej v žilách koluje aj afroamerická krv, hovorí jasne – je to krásna žena. Ak sa obzrieme pár rokov dozadu, zistíme tiež, že jej štýl prešiel istým vývojom. Kedysi volila častejšie šaty či elastické sukne a materiály, ktoré zdôrazňovali jej figúru, dnes je vyznavačkou striedmej elegancie, veľmi často sa objavuje v nohaviciach a volí veľmi triezvo, skôr s ohľadom na drobné detaily a luxusnejšie materiály. Inšpirácií vyskúšať si poskladať šatníkové variácie podľa nej určite aj preto ponúka bežným ženám viac ako dosť. My sme pre vás pripravili nasledujúce štyri.

Nohy ukázať!

Dnes už asi sotva uvidí svet Meghan Markleovú ako budúcu členku kráľovskej rodiny v miniatúrnych šortkách, v roku 2014 sa však predviedla pred objektívmi hneď dvakrát v podobnom duchu. Kombinácia ľanového prúžkovaného saka a šortiek s bielym ležérnym tričkom snúbi v sebe mestskú eleganciu a hravý ženský sexepíl. S láskou k nadčasovým kúskom vidieť, že medzi najobľúbenejšiu obuv Markleovej patria čierne alebo telové lodičky. Mestská kabelka s dostatkom priestoru na všetko potrebné sa zíde aj v prípade návštevy spoločnosti. S pribúdajúcimi hodinami je však vhodné zameniť ju za listovku.

Štýlová aj na letisku

Ešte donedávna Markleová pracovala a s tým súviselo aj časté pendlovanie po letiskách. Hoci dnes už si len tak sama asi v odletovej hale kufor tlačiť nebude, spomienka na jej „výstroj“ je osviežujúca. Voľba bielej košeľovej blúzky skombinovanej so spranými džínsami je mladistvá. Na nohách má herečka sandále, ktoré sú už skvelou návnadou na blížiace sa leto. V prípade cestovania nepochybne záleží na dobrej kabelke – v tomto prípade model na rameno. Ako správnej cestovateľke jej nechýba ani pokrývka hlavy – moderné fedory na pánsku nôtu nikdy nevyjdú z módy.

Dáma v červenom

S napätím všetci očakávajú nohaviciach, šaty jej pristanú. Napríklad aj takáto červená kreácia s lodičkovým výstrihom, ktorú opäť doplnila mestskou kabelkou. Nedá sa však nespomenúť, že veľkou devízou Markleovej je vždy dokonalá úprava jej vlasov a zväčša nahé nenútené líčenie. Pri kaderiach zjavne vidieť, že základ spočíva v starostlivosti a tiež dôkladnej fixácii či vylepšení lesku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vzhľad #inšpirácia #pôvab #dáma #ženský magazín MiA #Meghan Markle

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...