Marcové novinky vo svete krásy: V kurze sú neóny aj kvetinové vône!

Príchod jari hlási aj príchod nových produktov vo svete krásy. My prinášame v rubrike Krása a móda marcový prehľad noviniek.

13.03.2018 07:00
Súčasťou jarnej ponuky sú nové vône, medzi nimi... Foto:
Súčasťou jarnej ponuky sú nové vône, medzi nimi aj novinka od populárnej značky Chloé.
debata

Či už ide o kozmetiku dostupnú len v lekárňach, nové vône, alebo prípadne nováčikov na trhu s anti-ageingovými produktmi – slovenské ženy môžu vyskúšať opäť nové prípravky a otestovať si tak benefity, ktoré sľubujú. V prehľade marcových noviniek nájdete zástupcov luxusnej kozmetiky aj produktov za dostupné ceny.

Laky na nechty Le Vernis Chanel v limitovanej...

1. Spevňujúca nočná maska Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask od značky Kiehl's je novinkou s obsahom výťažkov semien ibišteka a listov zázvoru. Nanáša sa večer a necháva sa pôsobiť celú noc, pričom produkt sľubujú redukciu jemných vrások a celkové spevnenie, vyhladenie a rozjasnenie pokožky. Odporúča sa používať po aplikácii séra.
Odporúčaná cena: 55 eur za 100 ml

2. Jemná čistiaca pena s výťažkom z hammamelisu od značky Weleda odstraňuje nečistoty a prebytočný maz, no zároveň pokožku nevysušuje, ale udržiava ju hydratovanú. Je vhodná pre normálnu aj zmiešanú pleť.
Odporúčaná cena: info v predaji

3. Vône značky Chloé patria u žien medzi mimoriadne populárne. Novinka Nomade, ktorá v sebe kombinuje tóny pomaranča, citrónu, broskyne, bergamotu či jazmínu, frézie alebo santalového dreva, je výrazne kvetinová ženská vôňa. Tvar flakónu odkazuje na slávnu kabelku Chloe Drew a značka sľubuje, že ženy si ju zamilujú nielen počas prvých jarných dní.
Odporúčaná cena: 85 eur za 50 ml EdP

4. Už nejaký čas je na trhu s luxusnou kozmetickou starostlivosťou produkt značky Lancôme Absolue L’Extrait Ultimate Elixir. Sľubuje zjemnenie pokožky, hĺbkovú regeneráciu a vyživenie. Novinkou v marcovej ponuke luxusných predajní budú kapsule pod názvom Absolue L’Extrait Ultimate Elixir Refill, ktoré sú náhradnou náplňou do známeho produktu.
Odporúčaná cena: Ultimate Elixir za 350 eur, Refill za 300 eur

Čistiace micelárne mlieko Hyalurogel od...

5. Čistiace micelárne mlieko Hyalurogel od francúzskej značky Mixa spája micelárnu vodu a odličovacie mlieko, ktoré pleť čistia a zbavujú aj ťažko odstrániteľného mejkapu. Zloženie je obohatené o čistú kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha dlhodobo zlepšiť hydratáciu pleti.
Odporúčaná cena: 7,49 eura

6. Značka Chanel pravidelne na trh uvádza limitované kolekcie dekoratívnej kozmetiky. Ich súčasťou sú aj obľúbené laky na nechty Le Vernis Chanel, v jarnej ponuke vo výraznom neónovom sfarbení. Jedným z odtieňov v ponuke je aj zelený Fantastic či oranžový Ultrasonic, stačí len vyskúšať.
Odporúčaná cena: 28 dolárov v online predaji

7. Matný rúž Pretty Mate od Dermacol pokračuje v tradícii trendov matného líčenia na perách. Poskytuje silné krytie, farebné pigmenty priľnú k perám a majú dlhú trvácnosť. Dostupný je v štrnástich rôznych odtieňoch.
Odporúčaná cena: 6,49 eura

8. Perleťový rozjasňovač pleti Le Petit Strober od Bourjois využíva efekt dopadu a odrazu svetla na pleti. Rozjasňuje vrchnú časť líc, čelné kosti a spánky. Kombinuje sa s lícenkou Le Duo Blush a využíva efekt kontúrovania tváre.
Odporúčaná cena: 10,49 eura

9. Limitovaná edícia vône Izia od značky Sisley je novinkou roka 2018 a k slovenským ženám mieri práve v týchto dňoch na pultoch sietí Marionnaud a Fann. Kvetinová aldehydová vôňa stavia na kombinácii bergamotu, ružového korenia, jazmínu, konvalinky či pivónie alebo ruže. Vôňa pripomína pôvodnú Iziu.
Odporúčaná cena: 113,90 za 50 ml EdP

Dámska vôňa Chloé Nomade.
Spevňujúca nočná maska Ginger Leaf & Hibiscus...
+6Matný rúž Pretty Mate od Dermacol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #parfum #maska #dekoratívna kozmetika #rúž #marec #sérum #anti-aging

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...