Krása herečky Keiry Knightleyovej? Takto si pomáha líčením!

Vzhľad herečky Keiry Knightleyovej patrí medzi módnymi odborníkmi, ale aj fanúšikmi milované a oslavované. Sama britská hviezda pritom hovorí, že jej starostlivosť o seba nepresahuje medze.

28.02.2018 07:00
debata
Herečka Keira Knightley na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Keira Knightley Herečka Keira Knightley na archívnom zábere.

Pre britský Vogue hrdinka filmu Anna Karenina prezradila, že počas dňa sa líči takmer minimálne a vôbec nepoužíva krycí krém. „Ráno si vždy nanesiem hydratačný krém a potom len korektorom zamaskujem drobné nedostatky. Som radšej, keď žene vidieť jej normálnu pokožku a fakt si myslím, že menej je niekedy viac,“ vysvetlila herečka.

„Na rozjasnenie pohľadu a efekt viac otvorených a energickejších očí používam svetlý očný tieň. Na pery nanášam len jemne zafarbený balzam – taký, čo zdôrazní môju pôvodnú farbu – aplikujem ho len do stredu,“ pokračovala Knightley.

Keďže veľa akcií absolvuje vo večerných časoch, na premiérach čo rôznych banketoch a benefíciách, je nútená častejšie pracovať aj s večerným líčením. Samozrejme, na tie veľké akciu ju líčia profesionáli. Ak to má v rukách len ona sama, vystačí si s dymovým líčením očí.

„Moja mama mi raz povedala, že rúž stvorili na to, že keď má žena na figu deň, aby potom s rúžom čelila svetu. A myslím si, že má pravdu. Už som to párkrát skúsila. Ale inak som skôr dievča, ktoré si líči oči. Dymové líčenie, linka po obvode línie mihalníc a veľa maskary. Hore aj dolu,“ prezradila Keira Knightley.

A na čo nedá dopustiť pri svojej namáhanej pleti? „Nedávno som objavila šípkový olej. Už sa bez neho nepohnem, najmä počas letov. Lietanie výrazne vysušuje pokožku, ale dám si olej a všetko je super,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #líčenie #vzhľad #Keira Knightley

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...