Zvieracie motívy na šatách sú späť. Ale tentoraz trochu inak!

Zvieracie motívy na šatách sa objavujú so železnou pravidelnosťou azda každú sezónu. Tentoraz však nemusia byť z vás šelmy ako zvyčajne.

27.02.2018 09:00
debata
Na šatách sa nosia zvieracie kresby. Model s... Foto: archív značky
Na šatách sa nosia zvieracie kresby. Model s motívom tigrov predáva Zara. Na šatách sa nosia zvieracie kresby. Model s motívom tigrov predáva Zara.

Ako naznačujú módne kolekcie dizajnérskych domov, ale aj tie, ktoré sú dostupnejšie masovému zákazníkovi, zvieracia tematika dostala nový ráz. Tentoraz sa totiž nosia potlače zvierat ako takých. Áno, nie je to tak celkom novinka – napríklad saténové bomberové bundičky s výšivkou vtákov žeriavov či volaviek evokovali ázijskú tému už pred pár rokmi. Teraz sa však zverina objavuje vo všemožných podobách.

Či už je reč o cicavcoch, vtáctve, alebo hmyze – látky sú potlačené všemožnými motívmi, ktoré sa razom radia medzi výrazné kúsky ženského šatníka.

Podľa toho sa, samozrejme, odporúča aj kombinovanie jednotlivých kúskov odevov. Radšej si vyberte jeden, ktorý uzemníte neutrálnymi prvkami v podobe jednofarebných nohavíc či napríklad denimovej sukne alebo džínsov. V prípade šiat potom zase voľte minimalistickejšie doplnky a napríklad odľahčené pastelové kabáty.

A ak sa vám pozdáva zvieracia tematika na spomenutých doplnkoch, vystavajte si na nich celý vzhľad. Bude to nepochybne zaujímavé a pritiahne to pozornosť okolia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #materiál #zvieracie motívy #potlač

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...